Aşk yok mu demek tüm bu sözler!

Sonsuzİfadeler

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Temmuz 2014
Mesajlar
71
Tepkime puanı
1
Hepinize öncelikle Selamun Aleyküm. İnsanlar böyle yazılar yazarken kendi ruh hallerine göre yazdıkları için farklı ruh haline bürünmüş bir insan için anlamsız gelebilir yazacaklarım. Soru değil aslında bu yazı da sadece düşüncelerimi ifade etmek istedim. Çok aşık olduğunu zannedip de her seferinde aşk olmadığını anlayan bir insan olarak aşktan bahsetmek bana düşmez belki ama ben yine de yazayım.

elhamdulillah.jpg


Elhamdülillah. Bu forumda ki insanlardan, çevremde ki insanlardan, dünyada ki yüz milyonlarca insandan daha mutluyum. Ailemle problemlerim yok. İmkanlarım var. Eğlenceli bir okul hayatım var. Derslerim iyi gidiyor. Şükretmek için sebebim çok. Anlatıldığı gibi Allah bizi amelimizden değil de merhametiyle sorgulasın İnşallah.

Lakin aşka, aşığa olan ilgimi buralarda beni gören herkes bilir. Yaşam tarzımıza bakıyorum, yaşanılanlara bakıyorum. Ne Sultan Süleyman olup kendime helal olan Cariyeme aşık olabilirim ne de haram olana aşık olabilirim. Harama aşık olan ne kadar insan gördüysem hepsi hayal kırıklığı. Mutsuzluk, hüzün, depresyon ve daha nice keder. Zaten haramla aşk yaşayamayız, yaşasam bile sonuç hüzün olacak. Hep aşkın saflığına inandım ben. Şöyle tavlamakmış, şöyle taktikmiş. Gidip konuşacakmışsın.İstediğim aşk hiç böyle olmadı. Ancak buda çok zor. Yani bence 2 insan arasında Aşk mümkün değil yaşanamaz. Bazen realist olasım geliyor da Kandırma Kendini Aşk Yok diyorum.

Ekmeği sever gibi sevdim sensizliği
Su gibi özledim temmuz güneşinde sesini
İkindide yağmur gibi,
Geceleyin rüzgar gibi sevdim, seni sevdiğimi
Ben seni hiç sevmedim ki​
 

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Şubat 2012
Mesajlar
705
Tepkime puanı
2
Aleyküm selam seviyorsanız harama bulaşmak istemiyorsanız gidip isteyeceksiniz . :) Çok zor bir tarif benimkisi anlıyamassınız.
 

Sonsuzİfadeler

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Temmuz 2014
Mesajlar
71
Tepkime puanı
1
Haklısınız bu mümkün ancak son zamanlarda bizim ülkemizde bile aile işin içine girmeden evleniliyor. Yani ailesinin kızı vermesi bir yana, kız bizi ister mi diye soruyorum kendime. :D
 
Üst Alt