Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
GENEL PAYLAŞIMLAR
İslami Multimedya
Videolar
Aşk bir nurdur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 19616" data-attributes="member: 1049"><p>Allah <span style="color: black">RAZI olsun..ben bunu cook sevdim..beni nerelere goturdu bir bilseniz..</span></p><p><span style="color: black">Sonu belli olmayan bir yoldur hayat.Önüne ne zaman neyin çıkacağını bilemezsin...</span></p><p><span style="color: black">Bazen birşeyler alıp götürür senden tutamazsın...</span></p><p><span style="color: black">Bazen de hayatın sana getirdiklerinden kaçmak istesende kaçamazsın...</span></p><p><span style="color: black">Böyledir ışte hayat bir türlü anlayamazsın...</span></p><p><span style="color: black">TekBIR gerçek vardır "Acıyı tatmadan mutlu olamazsın...</span></p><p><span style="color: black">Uzgunnn</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 19616, member: 1049"] Allah [COLOR=black]RAZI olsun..ben bunu cook sevdim..beni nerelere goturdu bir bilseniz..[/COLOR] [COLOR=black]Sonu belli olmayan bir yoldur hayat.Önüne ne zaman neyin çıkacağını bilemezsin...[/COLOR] [COLOR=black]Bazen birşeyler alıp götürür senden tutamazsın...[/COLOR] [COLOR=black]Bazen de hayatın sana getirdiklerinden kaçmak istesende kaçamazsın...[/COLOR] [COLOR=black]Böyledir ışte hayat bir türlü anlayamazsın...[/COLOR] [COLOR=black]TekBIR gerçek vardır "Acıyı tatmadan mutlu olamazsın...[/COLOR] [COLOR=black]Uzgunnn[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
GENEL PAYLAŞIMLAR
İslami Multimedya
Videolar
Aşk bir nurdur
Alt