Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Aşık olmak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 69908" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">BİR AŞK DÜŞÜR KALBİME...</span></p><p><span style="color: Black">Gittikçe kırılıyor, baktığım aynalar </span></p><p><span style="color: Black">Kendine batan gül gibi oluyor ,sanki insanlar </span></p><p><span style="color: Black">Ne beriki ,ne öteki... </span></p><p><span style="color: Black">Benim aradığım sendeki Allah''ım! </span></p><p><span style="color: Black">insanlar Dokunamiyor kalbime; </span></p><p><span style="color: Black">Yalancı suretlerde seni göstermeyen esmalar(tecellalar) </span></p><p><span style="color: Black">bir aşk düşür kalbime...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Önce söz olsun dilim tutulsun </span></p><p><span style="color: Black">Kifayet bulmasın ettiğim sözler ,yazdığım şiirler </span></p><p><span style="color: Black">Kalbimi alıp sana her gelişimde </span></p><p><span style="color: Black">Adı dilime dua olsun. </span></p><p><span style="color: Black">Ve adını her anışımda hep sen gel aklıma... </span></p><p><span style="color: Black">bir aşk düşür kalbime...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Varmak istiyorum Ey sevgili, </span></p><p><span style="color: Black">Onunla varlığın tadına </span></p><p><span style="color: Black">Onunla yorulmak; onda dinlenmek istiyorum. </span></p><p><span style="color: Black">Yolumu senden özgeye, özgecana çıkarmasın </span></p><p><span style="color: Black">bir aşk düşür kalbime...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kifayetsiz dualarla huzuruna geleyim </span></p><p><span style="color: Black">Ne kelam edeyim ne de sedam duyulsun </span></p><p><span style="color: Black">Kanayan yaralarıma imanim merhem olsun. </span></p><p><span style="color: Black">bir aşk düşür kalbime...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Sevmenin esrarını bildir bana Ey sevgili </span></p><p><span style="color: Black">Farkedeyim ve en çok neyi sevdiğimi </span></p><p><span style="color: Black">Ve onda bileyim sevginin mahiyetini, </span></p><p><span style="color: Black">Bahtım onu sevmekle,onunla yürümekle anlam bulsun </span></p><p><span style="color: Black">aşkın kanatlarıyla sana pervaz edeyim. </span></p><p><span style="color: Black">bir aşk düşür kalbime...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kararsız diyarların fakir müşterisi eyleme sadık bendeni </span></p><p><span style="color: Black">Sınanmış sevdalarda büyüt, Sevgin ile avut bu beni </span></p><p><span style="color: Black">her zor imtihani serp yüreğime </span></p><p><span style="color: Black">Razıyım herşeye yeter ki azad etme aşktan </span></p><p><span style="color: Black">Herşeyin kalpte başladığı ve kalbte bititiği mevsimler ver </span></p><p><span style="color: Black">Her kuyu gibi Züleyha da değil mi ki ; derin bir kuyu </span></p><p><span style="color: Black">Aşkın kanatlarından bana da ver </span></p><p><span style="color: Black">Aşkımın kalbime düştüğü yere onunla yükseleyim </span></p><p><span style="color: Black">bir aşk düşür kalbime...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Geçsede baharlar bir bir içimden; </span></p><p><span style="color: Black">Aşk düşünce yüreğe</span></p><p><span style="color: Black">Kalbimde olana değil; kalbim olana ulaştır beni </span></p><p><span style="color: Black">ne olur Allahim!bir aşk düşür kalbime </span></p><p><span style="color: Black">Başka ihsan istemem...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Eyy Sevgili! Kapına geldik; AŞK’ı öğret bize ve AŞK’ını ver yüreklerimize..</span></p><p><span style="color: Black">Alinti.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 69908, member: 1049"] [COLOR="Black"] BİR AŞK DÜŞÜR KALBİME... Gittikçe kırılıyor, baktığım aynalar Kendine batan gül gibi oluyor ,sanki insanlar Ne beriki ,ne öteki... Benim aradığım sendeki Allah''ım! insanlar Dokunamiyor kalbime; Yalancı suretlerde seni göstermeyen esmalar(tecellalar) bir aşk düşür kalbime... Önce söz olsun dilim tutulsun Kifayet bulmasın ettiğim sözler ,yazdığım şiirler Kalbimi alıp sana her gelişimde Adı dilime dua olsun. Ve adını her anışımda hep sen gel aklıma... bir aşk düşür kalbime... Varmak istiyorum Ey sevgili, Onunla varlığın tadına Onunla yorulmak; onda dinlenmek istiyorum. Yolumu senden özgeye, özgecana çıkarmasın bir aşk düşür kalbime... Kifayetsiz dualarla huzuruna geleyim Ne kelam edeyim ne de sedam duyulsun Kanayan yaralarıma imanim merhem olsun. bir aşk düşür kalbime... Sevmenin esrarını bildir bana Ey sevgili Farkedeyim ve en çok neyi sevdiğimi Ve onda bileyim sevginin mahiyetini, Bahtım onu sevmekle,onunla yürümekle anlam bulsun aşkın kanatlarıyla sana pervaz edeyim. bir aşk düşür kalbime... Kararsız diyarların fakir müşterisi eyleme sadık bendeni Sınanmış sevdalarda büyüt, Sevgin ile avut bu beni her zor imtihani serp yüreğime Razıyım herşeye yeter ki azad etme aşktan Herşeyin kalpte başladığı ve kalbte bititiği mevsimler ver Her kuyu gibi Züleyha da değil mi ki ; derin bir kuyu Aşkın kanatlarından bana da ver Aşkımın kalbime düştüğü yere onunla yükseleyim bir aşk düşür kalbime... Geçsede baharlar bir bir içimden; Aşk düşünce yüreğe Kalbimde olana değil; kalbim olana ulaştır beni ne olur Allahim!bir aşk düşür kalbime Başka ihsan istemem... Eyy Sevgili! Kapına geldik; AŞK’ı öğret bize ve AŞK’ını ver yüreklerimize.. Alinti.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Aşık olmak istiyorum
Alt