Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Aşık mısın?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 77772" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Sana bambaşka bir dil,kalp ile sevda besliyorum.</span></p><p><span style="color: Black">Çünkü bu sahip olduğum dil, sana olan aşkımı anlatmaya yeterli değil...</span></p><p><span style="color: Black">Sana hep geç kalmış olmaktan korkuyorum. </span></p><p><span style="color: Black">Çünkü bu mevsimin sonbaharindayim dağıttım,topliyamıyorum..kendimi. .</span></p><p><span style="color: Black">Oysa Bu Dünyaya gelirken bu aşk için Rabbime söz vermiştim.</span></p><p><span style="color: Black">Kalbim, Sesim ,Nefsim ,nefesim meğerse Senmişsin!!</span></p><p><span style="color: Black">Dualarımın sen ve sade olduğu bir dil ile...Rabbimden seni diliyorum... </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ol'a ki bir gün karşılaşırız umuduyla,senin için biriktirdiğim,</span></p><p><span style="color: Black">Belki de gözlerine baktığımda konuşamayacağım yıllanmış sözlerim var Benim...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Dağlar Kızı Reyhan </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 77772, member: 1049"] [COLOR=Black]Sana bambaşka bir dil,kalp ile sevda besliyorum. Çünkü bu sahip olduğum dil, sana olan aşkımı anlatmaya yeterli değil... Sana hep geç kalmış olmaktan korkuyorum. Çünkü bu mevsimin sonbaharindayim dağıttım,topliyamıyorum..kendimi. . Oysa Bu Dünyaya gelirken bu aşk için Rabbime söz vermiştim. Kalbim, Sesim ,Nefsim ,nefesim meğerse Senmişsin!! Dualarımın sen ve sade olduğu bir dil ile...Rabbimden seni diliyorum... Ol'a ki bir gün karşılaşırız umuduyla,senin için biriktirdiğim, Belki de gözlerine baktığımda konuşamayacağım yıllanmış sözlerim var Benim... Dağlar Kızı Reyhan [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Aşık mısın?
Alt