Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Arpa Şehriyeden Biber Dolma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 10384" data-attributes="member: 376"><p><strong><span style="color: RoyalBlue">4 kişilik</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Gerekli malzeme:</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">4 kırmızı dolmalık biber</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">4-5 dal maydanoz</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Yarım çay kaşığı kimyon tohumu</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1.5 çay bardağı sıvıyağ</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">2-3 dal adaçayı</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">3 çay bardağı arpa şehriye</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">5 çay bardağı sıcak su</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1 çorba kaşığı kuru üzüm</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">100 gr beyazpeynir</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Tuz, karabiber</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Süslemek için:</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Kiraz domates,</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">roka yaprağı ve maydanoz</span></strong></p><p> <strong><span style="color: RoyalBlue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Biberlerin üst kısımlarını kapak şeklinde kesip çekirdeklerini temizleyin. Maydanozu kıyın. Şehriye, adaçayı ve kimyon tohumlarını 1 bardak sıvıyağda kavurun. Sıcak su, kuru üzüm, tuz ve karabiber ekleyip pişirin. Ocaktan alıp 5-10 dakika dinlendirin.</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Peyniri küp küp kesin. Maydanozu ekleyip harmanlayın. Karışımı şehriyeye ekleyip harmanlayın. Biberlerin üzerine fırçayla kalan sıvıyağı sürün. Fırında 10 dakika közleyin. Şehri-yeli karışımı biberlerin içine paylaştırıp kapakları üzerlerine yerleştirin. Kiraz domates, roka ve maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 10384, member: 376"] [B][COLOR=RoyalBlue]4 kişilik Gerekli malzeme: 4 kırmızı dolmalık biber 4-5 dal maydanoz Yarım çay kaşığı kimyon tohumu 1.5 çay bardağı sıvıyağ 2-3 dal adaçayı 3 çay bardağı arpa şehriye 5 çay bardağı sıcak su 1 çorba kaşığı kuru üzüm 100 gr beyazpeynir Tuz, karabiber Süslemek için: Kiraz domates, roka yaprağı ve maydanoz Biberlerin üst kısımlarını kapak şeklinde kesip çekirdeklerini temizleyin. Maydanozu kıyın. Şehriye, adaçayı ve kimyon tohumlarını 1 bardak sıvıyağda kavurun. Sıcak su, kuru üzüm, tuz ve karabiber ekleyip pişirin. Ocaktan alıp 5-10 dakika dinlendirin. Peyniri küp küp kesin. Maydanozu ekleyip harmanlayın. Karışımı şehriyeye ekleyip harmanlayın. Biberlerin üzerine fırçayla kalan sıvıyağı sürün. Fırında 10 dakika közleyin. Şehri-yeli karışımı biberlerin içine paylaştırıp kapakları üzerlerine yerleştirin. Kiraz domates, roka ve maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Arpa Şehriyeden Biber Dolma
Üst
Alt