Arkadaşlar sizlerden dua bekliyorum

çaö ağacı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben kumar batağına saplanmış bir insandım,kendimi çok kötü durumlara düşürdüm ama tövbe ettim bugün cuma namazında hutbe dinlerken aklıma geldi müslüman din kardeşlerimden dua bekliyorum.Kumardan kurtuldum ama bir bataklığın içindeyim kendim dua ediyorum ama bu kadar pisliğe batmış bir insanın duası kabul olur mu olmaz mı muamma bilmiyorum.

Bu kıymetli ayda oruçluyken benim adıma dua edip borçlarımdan kurtulmamı Allahtan isteyin kardeşlerim,bir müslümanın bi derdini bitirenin Allah ta dertlerini bitirir,dualarınızı eksik etmeyin... hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı ramazanlar Zararın neresinden dönülürse kârdır.bu bir atasözü olmakla birlikte aslında bir hayat stratejisidir..
kumar,bataklığında hayattinizin nasil kötü durumlara düşürdüğünü biliyorsunuz..
Sürüp giden zararlı bir işten ne denli erken vazgeçersek, daha sonra uğrayacağımız zararı o denli azaltmış, sonuç olarak o kadar kâr etmiş oluruz...

Geçmişteki günahlarından,pişmanlık duyan şahsın, tövbe etmiş olması için o günahı tekrar,işlememeye kesin karar vermiş olması gerekmektedir...
Pişmanlık ve tövbe edilen günaha dönmeme kararı, birer kalp,idrak, iman,samimiyet ,ihlas işidir...

Tövbenin sıhhat bulması için şahsın tövbe ettiği günaha tekrar,önmeyeceğine dair Allah’a söz vermesi gerekmektedir..
Allah cc. yâr ve yardımcın olsun..

https://www.islamiforumlar.net/islami-soru-ve-cevaplar/31599-kumar-yemin-vicdan-azab8203i.html

duaa..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm; Rabbim sizin nezdinizde tüm derdi olana derman, borçu olana ödemek,hasta olana şifa ve aklıma gelmeyen bilemeyeceğim nice derdi olan, çare, derman bekleyen kardeşlerimize derman, şifa, nur,merhamet,Rahmetiyle Rahmet etsin inşallah yüce Allahım! selametle kalın Alemlerin Rabbine emanet olun.

Üst Alt