Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Arif Nihat Asya Sözleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 43348" data-attributes="member: 3"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">anmak;basamakların çıkamadığı yere kanatlarınla tırmanmak.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Bir saçı okşamaz, bir alnı serinletmez, bir yelkeni şişirmez, bir eteği havalandırmazsın. Neyleyim senin gibi rüzgarı.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Işigi önüne al, yürü! Gölgen arkadan ister gelsin, ister gelmesin.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">En büyük acı, acıtmaz olmuş zincirlerin acısıdır; köleliği kabul etmenin, başkaldırmaktan vazgeçmenin acısıdır.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Düşünüyorum, o halde varım." demiş Descartes ama Arif Nihat Asya ise "Hayır, yanlış.Düşünülüyorum, o halde varım." demiştir.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Bu kitabın kaç dakikada okunduğunu bırak, kaç senede yazıldığını düşün.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Kalemini bir silah gibi değil, bir kaşık gibi tut yoksa aç kalırsın.Diyordu bir kitabında</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Icimizden biri köprü olmaya razi olmazsa, kiyamete kadar bu suyun kiyilarini bekleriz.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">O da bir gazi olmak istedi. Fakat ona anlatmak gerekti ki, Sehid olmayi göze almiyan gazi olamaz.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Kulun olarak dogmasaydim, kendiligimden gelir fahri kulun olurdum ALLAH' im.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px"> Bütün dualarımızda uzun yaşamak isteği var..Eni olmazsa bir ömrün, boyu olmuş ne çıkar.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px"> Koku, tad, sıcak… sende her aradığım vardı: Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Gözler kalbin aynasıdır.Ama sen yine de gözüne kalbini sorma.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Duvarda bir gedik açmaya bir taşın eskimesi yeter.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Sanatkâr halida gülü dikensiz yapmis..ayaklarin incinmesin diye.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Bir kusa yeten yuva iki kusa da yeter.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Vazoyla saksının farkını sen söyleme, çiçeklerden sor.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Billur en güzel kahkahasini kirilirken atti.</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Tekerleri dört köse bir arabaya bindirdiler bizi, bir gidistir gidiyoruz.</span></li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 43348, member: 3"] [LIST] [*][SIZE=3]anmak;basamakların çıkamadığı yere kanatlarınla tırmanmak.[/SIZE] [*][SIZE=3]Bir saçı okşamaz, bir alnı serinletmez, bir yelkeni şişirmez, bir eteği havalandırmazsın. Neyleyim senin gibi rüzgarı.[/SIZE] [*][SIZE=3]Işigi önüne al, yürü! Gölgen arkadan ister gelsin, ister gelmesin.[/SIZE] [*][SIZE=3]En büyük acı, acıtmaz olmuş zincirlerin acısıdır; köleliği kabul etmenin, başkaldırmaktan vazgeçmenin acısıdır.[/SIZE] [*][SIZE=3]Düşünüyorum, o halde varım." demiş Descartes ama Arif Nihat Asya ise "Hayır, yanlış.Düşünülüyorum, o halde varım." demiştir.[/SIZE] [*][SIZE=3]Bu kitabın kaç dakikada okunduğunu bırak, kaç senede yazıldığını düşün.[/SIZE] [*][SIZE=3]Kalemini bir silah gibi değil, bir kaşık gibi tut yoksa aç kalırsın.Diyordu bir kitabında[/SIZE] [*][SIZE=3]Icimizden biri köprü olmaya razi olmazsa, kiyamete kadar bu suyun kiyilarini bekleriz.[/SIZE] [*][SIZE=3]O da bir gazi olmak istedi. Fakat ona anlatmak gerekti ki, Sehid olmayi göze almiyan gazi olamaz.[/SIZE] [*][SIZE=3]Kulun olarak dogmasaydim, kendiligimden gelir fahri kulun olurdum ALLAH' im.[/SIZE] [*][SIZE=3] Bütün dualarımızda uzun yaşamak isteği var..Eni olmazsa bir ömrün, boyu olmuş ne çıkar.[/SIZE] [*][SIZE=3] Koku, tad, sıcak… sende her aradığım vardı: Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.[/SIZE] [*][SIZE=3]Gözler kalbin aynasıdır.Ama sen yine de gözüne kalbini sorma.[/SIZE] [*][SIZE=3]Duvarda bir gedik açmaya bir taşın eskimesi yeter.[/SIZE] [*][SIZE=3]Sanatkâr halida gülü dikensiz yapmis..ayaklarin incinmesin diye.[/SIZE] [*][SIZE=3]Bir kusa yeten yuva iki kusa da yeter.[/SIZE] [*][SIZE=3]Vazoyla saksının farkını sen söyleme, çiçeklerden sor.[/SIZE] [*][SIZE=3]Billur en güzel kahkahasini kirilirken atti.[/SIZE] [*][SIZE=3]Tekerleri dört köse bir arabaya bindirdiler bizi, bir gidistir gidiyoruz.[/SIZE] [/LIST] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Arif Nihat Asya Sözleri
Alt