Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Antep çorbası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9121" data-attributes="member: 376"><p><span style="color: RoyalBlue"><strong><strong>Malzemeler:</strong></strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>300 gr kemikli tavuk eti</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>100 gr ince çekilmiş antepfıstığı</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>8 su bardağı su</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>50 gr tereyağı</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Yarım su bardağı mısır unu</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>1 tutam safran</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Tuz</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Süsleme için: 2 çorba kaşığı iri çekilmiş antepfıstığı</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong><strong>Hazırlanışı:</strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>* Tavuk etini bir tencereye alıp 8 bardak suyla haşlayın. Eti kevgirle ayrı bir yere alın. Kemiklerini çıkarın ve eti tel tel ayırın. Suyunu muhafaza edin.</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>* Tereyağını bir tencerede eritin. Mısır ununu ilave edip pembeleştirin. Tavuk suyunu azar azar ekleyip karışıtırın. Tavuk eti, fıstık, safran ve tuz ilave edip kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Çorbayı kâselere paylaştırıp antepfıstığı ile süsleyin ve sıcak olarak servis yapın.</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9121, member: 376"] [COLOR=RoyalBlue][B][B]Malzemeler:[/B] 300 gr kemikli tavuk eti 100 gr ince çekilmiş antepfıstığı 8 su bardağı su 50 gr tereyağı Yarım su bardağı mısır unu 1 tutam safran Tuz Süsleme için: 2 çorba kaşığı iri çekilmiş antepfıstığı [B]Hazırlanışı:[/B] * Tavuk etini bir tencereye alıp 8 bardak suyla haşlayın. Eti kevgirle ayrı bir yere alın. Kemiklerini çıkarın ve eti tel tel ayırın. Suyunu muhafaza edin. * Tereyağını bir tencerede eritin. Mısır ununu ilave edip pembeleştirin. Tavuk suyunu azar azar ekleyip karışıtırın. Tavuk eti, fıstık, safran ve tuz ilave edip kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Çorbayı kâselere paylaştırıp antepfıstığı ile süsleyin ve sıcak olarak servis yapın. [/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Antep çorbası
Üst
Alt