Aleyküm selam..
Bence ilk bu konuyu annenle konuşman gerek...Sorunlarınızı çözümlemek için ona düşüncelerini dök bence,ve her zaman Allah Teala'ya sığın..Annen naparsan yap seni anlamazsa Allah'a sığın Allah kimsesizlerin kimsesidir

..Annenle yakın değilsen Allah kendini sana yakınlaştırmak bir imtihan..Bazılara vardır Bir kul'a çok bağlıdır ona tapar resmen Allah o kulunu kendine yakınlaştırmak için o putları senden uzaklaştırır..Bu senin için açılan bir yoldur..Bol tevekkül,zikir,dua ve namaz ibadetle üzüntülerini yenebilirsin.Dünya imtihan dünyası,Allah senin kalbinden geçen her düşünceyi bilmektedir.Ona bol tevekkül dua et..Allah duasında ısrarcı olanı sever.
Peygamber (sav) Şöyle buyuruyor: Karşılığını alacağınıza inanarak Allaha dua edin.
İmam Sadık (as) Şöyle buyuruyor: Dua ettiğinde istediğin şeyin kapıda olacağına inanarak dua et.
Unutmaki "Andolsun ki insanı biz yarattık Ve nefsinin ona ne fısıldadığını biliriz
Biz ona şahdamarından daha yakınız Çünkü onun sağında ve solunda oturan, her davranışı yakalayıp tesbit eden iki melek vardır.''
(Kaf Suresi,16-18.ayet)
Ben bu forumda bilgin bir kişi değilim baktım cevablanmamış kendimce yardımcı olmak istedim..Cevabımda Bir hatam yoktur inşallah.Sevgilerle....