Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
*** annelerin en güzeli ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 33922" data-attributes="member: 3"><p><strong>* ANNELERİN EN GÜZELİ *</strong></p><p></p><p>Uzun zaman oldu sıcaklığını duymayalı</p><p>Hiç kaybolmayan muhteşem kokunu almayalı</p><p>O pamuk gibi yanaklarından öpmeyeli</p><p>Göğsüne başımı koyup uyumayalı çok uzun zaman oldu</p><p>Canım, Gül yüzlüm, Annelerin en güzeli,</p><p>Çok özledim seni çok, çok özledim…</p><p></p><p>Bal dilinden akan tatlı sözlerini, işitmeyeli</p><p>Hep gülen o güzel gözlerini görmeyeli</p><p>Bembeyaz pamuk ellerinin sevgiyle okşayışını</p><p>Şefkat dağıtan naif yüreğinin sesini duymayalı</p><p>Çok uzun zaman oldu</p><p>Canım, gül yüzlüm, Annelerin en güzeli</p><p>Çok özledim seni çok, çok özledim…</p><p></p><p>Geceleri masallar anlatırdın bana uyku zamanı</p><p>Gökteki ay olur aydınlatırdın dünyamı</p><p>Yıldız olur yağardın her yanıma</p><p>Sabahları başucuma güneşi getirirdin avuçlarında</p><p>Düşlerimin meleği Annem, Çok özledim seni</p><p></p><p>Bak, yarından sonra anneler günü</p><p>Herkes bir coşku içinde, telaş olmuş hediye</p><p>O gün bugün değil, her gün, her zaman</p><p>Benim hediyemde sana olan sevgimdir bilirsin</p><p>Hani sen bir kere kimsesiz annelere götürmüştün beni</p><p>Ben yine gidiyorum arada bir, sanma ki yalnız,</p><p>Senide götürüyorum yanımda yüreğime sarıp</p><p></p><p>Bütün anneler muazzezdir elbet</p><p>Ama sen bir başkaydın bana</p><p>Canım, Gül yüzlüm, Annelerin en güzeli,</p><p>Çoook özledim seni çok, Çok özledim…</p><p></p><p>Namık Salih</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 33922, member: 3"] [B]* ANNELERİN EN GÜZELİ *[/B] Uzun zaman oldu sıcaklığını duymayalı Hiç kaybolmayan muhteşem kokunu almayalı O pamuk gibi yanaklarından öpmeyeli Göğsüne başımı koyup uyumayalı çok uzun zaman oldu Canım, Gül yüzlüm, Annelerin en güzeli, Çok özledim seni çok, çok özledim… Bal dilinden akan tatlı sözlerini, işitmeyeli Hep gülen o güzel gözlerini görmeyeli Bembeyaz pamuk ellerinin sevgiyle okşayışını Şefkat dağıtan naif yüreğinin sesini duymayalı Çok uzun zaman oldu Canım, gül yüzlüm, Annelerin en güzeli Çok özledim seni çok, çok özledim… Geceleri masallar anlatırdın bana uyku zamanı Gökteki ay olur aydınlatırdın dünyamı Yıldız olur yağardın her yanıma Sabahları başucuma güneşi getirirdin avuçlarında Düşlerimin meleği Annem, Çok özledim seni Bak, yarından sonra anneler günü Herkes bir coşku içinde, telaş olmuş hediye O gün bugün değil, her gün, her zaman Benim hediyemde sana olan sevgimdir bilirsin Hani sen bir kere kimsesiz annelere götürmüştün beni Ben yine gidiyorum arada bir, sanma ki yalnız, Senide götürüyorum yanımda yüreğime sarıp Bütün anneler muazzezdir elbet Ama sen bir başkaydın bana Canım, Gül yüzlüm, Annelerin en güzeli, Çoook özledim seni çok, Çok özledim… Namık Salih [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
*** annelerin en güzeli ***
Alt