Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Anne olmak bambaşka bir duygu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 99315" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Anne olmak bambaşka bir duygu..</span></p><p><span style="color: Black">Anneliği.. Hani derler ya anne olmalı insan anneliği anlayabilmek için. Doğru, aslında her duygu yaşanmadan, anlatılmayla bilinmezken inan Yaşayan da tam anlamıyla tasvir edemez bazen.. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ne muazzam bir duygu yoğunluğu, şefkatin doruğu Sevgi seli sanki,sev sev bitmiyor tükenmiyor sevdikçe içinde, kalbinde evlad Cennetin Çiçeği gibi ekiliyor her an çoğalıyor... </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">İnsanın hayatı duygular yumağı... Nice sevinçler, nice hüzünler ,mutluluklar ,üzüntüler,acılar yaşar, hüzünler sarar kimi zaman benliğini...Çermeçeşit deneyimler tadar, hikayeleri oluşur yaşamı boyunca,ama annelik hissi , annenin şefkati, bambaşka bir duygu ;insanın, bana göre sahip olabileceği en kıymetli, en değerli, en özel ,en güçlü yanı,hissi, duygusu en kutsal tarafı ,Kadın olmanın en üst noktası anne olmaktır bana göre.</span></p><p><span style="color: Black">Anne olmak bambaşka bir duygu..anlatılmaz tarifi yoktur...!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben hümanistim ,merhametli bir insan olduğumu aslında, yani daha doğrusu önceden öyle olduğumu sanıyordum. Ta ki anne olup, bütün çocukları, tek çocuğun yüzüne bakarak bağrıma basana kadar. </span></p><p><span style="color: Black">Her çocuğun bir annenin bebeği olarak bakmaya başlayana kadar. Her gördüğüm hasta çocuğa dua edip annesiyle göz göze geldiğimde gözüm dolana kadar. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">İhtiyacı olan tüm çocuklara yardım etme isteğiyle yanıp tutuşana kadar. Bir ölüm haberi duyduğumda annesinin yaşayacağı acıyı içimde hissedene kadar. </span></p><p><span style="color: Black">Sokakta ,yetimhanelerde büyümek zorunda kalan bebekler için içimde bir yangın hissedene kadar.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Evet ben bir anneyim ve ben bir koruyucu anneyim ve sadece bir çocuk daha yetim olmasın, annesizliği yaşamasın diye tekrardan ANNE oldum...</span></p><p><span style="color: Black">ANNE olmak bizlere Allah'ın bize bir lütfu, bir hediyesi....</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ANNE OLMAK, BAMBAŞKA BİR ŞEYDİR …!</span></p><p><span style="color: Black">ANNE OLMAK !!!</span></p><p><span style="color: Black">Umut etmek, Asla vazgeçmemek,evladı için asla pes etmemektir...Hesapsızca ,Candan Öte, Koşulsuzca sevmek...</span></p><p><span style="color: Black">Sorumluluk almak, yaşatmak için yaşamak </span></p><p><span style="color: Black">Sadece KENDİNİ düşünmekten ÖMÜR BOYU VAZGEÇMEK</span></p><p><span style="color: Black">Dünyanın öbür ucunda da olsa ÇOCUĞUNUN SIKINTISINI HİSSETMEK...demektir..</span></p><p><span style="color: Black">Kuşu ölen çocuğa baş sağlığına giden Peygamberin (s.a.v) Ümmetiyiz Biz..!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Peygamber Efendimiz (s.a.v.), hayatında hiç bir çocuğu üzmemiş ve kalbini kırmamıştır...</span></p><p><span style="color: Black">Ya Bizler...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 99315, member: 1049"] [COLOR="Black"]Anne olmak bambaşka bir duygu.. Anneliği.. Hani derler ya anne olmalı insan anneliği anlayabilmek için. Doğru, aslında her duygu yaşanmadan, anlatılmayla bilinmezken inan Yaşayan da tam anlamıyla tasvir edemez bazen.. Ne muazzam bir duygu yoğunluğu, şefkatin doruğu Sevgi seli sanki,sev sev bitmiyor tükenmiyor sevdikçe içinde, kalbinde evlad Cennetin Çiçeği gibi ekiliyor her an çoğalıyor... İnsanın hayatı duygular yumağı... Nice sevinçler, nice hüzünler ,mutluluklar ,üzüntüler,acılar yaşar, hüzünler sarar kimi zaman benliğini...Çermeçeşit deneyimler tadar, hikayeleri oluşur yaşamı boyunca,ama annelik hissi , annenin şefkati, bambaşka bir duygu ;insanın, bana göre sahip olabileceği en kıymetli, en değerli, en özel ,en güçlü yanı,hissi, duygusu en kutsal tarafı ,Kadın olmanın en üst noktası anne olmaktır bana göre. Anne olmak bambaşka bir duygu..anlatılmaz tarifi yoktur...!! Ben hümanistim ,merhametli bir insan olduğumu aslında, yani daha doğrusu önceden öyle olduğumu sanıyordum. Ta ki anne olup, bütün çocukları, tek çocuğun yüzüne bakarak bağrıma basana kadar. Her çocuğun bir annenin bebeği olarak bakmaya başlayana kadar. Her gördüğüm hasta çocuğa dua edip annesiyle göz göze geldiğimde gözüm dolana kadar. İhtiyacı olan tüm çocuklara yardım etme isteğiyle yanıp tutuşana kadar. Bir ölüm haberi duyduğumda annesinin yaşayacağı acıyı içimde hissedene kadar. Sokakta ,yetimhanelerde büyümek zorunda kalan bebekler için içimde bir yangın hissedene kadar. Evet ben bir anneyim ve ben bir koruyucu anneyim ve sadece bir çocuk daha yetim olmasın, annesizliği yaşamasın diye tekrardan ANNE oldum... ANNE olmak bizlere Allah'ın bize bir lütfu, bir hediyesi.... ANNE OLMAK, BAMBAŞKA BİR ŞEYDİR …! ANNE OLMAK !!! Umut etmek, Asla vazgeçmemek,evladı için asla pes etmemektir...Hesapsızca ,Candan Öte, Koşulsuzca sevmek... Sorumluluk almak, yaşatmak için yaşamak Sadece KENDİNİ düşünmekten ÖMÜR BOYU VAZGEÇMEK Dünyanın öbür ucunda da olsa ÇOCUĞUNUN SIKINTISINI HİSSETMEK...demektir.. Kuşu ölen çocuğa baş sağlığına giden Peygamberin (s.a.v) Ümmetiyiz Biz..! Peygamber Efendimiz (s.a.v.), hayatında hiç bir çocuğu üzmemiş ve kalbini kırmamıştır... Ya Bizler...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Anne olmak bambaşka bir duygu
Alt