Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
Anne olabilmem İçin Yasin........
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="asbelove" data-source="post: 61704" data-attributes="member: 4109"><p>Afedersiniz ben bu kadar sıkıntı vereceğimi bilseydim yazmazdım</p><p>Bir kere şuna açıklık getireyim Rabbim herşeyin en iyisini bilir benim ve sizler için sayı meselesi hep sürünceme de kalmış bir konudur bu yüzden yorum yapmak istemiyorum ama belli surelerin hatim sayıları olduğunu duyduğum kadarıyla söylüyorum...... </p><p>Ben sadece diğer mesajımda da hayırla sağlıkla olacaksa Rabbimin bana evlat nasip etmesi için dua ediyorum kimin duasının ne zaman kabul olacağını ancak Rabbim bilir belki okuyan bir kişinin duası hürmetine nasip edecek bilemem vakti saatine denk gelecek de....</p><p>Birde şunu dile getirmeden geçemeyeceğim ben Allahıma dua ediyorum ve hakkımda hayırlısını istiyorum inatla istemiyorum dua her kapıyı açar demiş alimler Rabbime dua etmeden bu sıkıntının üstesinden nasıl gelebilirim bilmiyorum Rabbim bizi de böyle sınıyor ve sınavımı Allahımın izniyle yüz akıyla vermek niyetindeyim asla ve asla Rabbime niye ben demedim demem de!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="asbelove, post: 61704, member: 4109"] Afedersiniz ben bu kadar sıkıntı vereceğimi bilseydim yazmazdım Bir kere şuna açıklık getireyim Rabbim herşeyin en iyisini bilir benim ve sizler için sayı meselesi hep sürünceme de kalmış bir konudur bu yüzden yorum yapmak istemiyorum ama belli surelerin hatim sayıları olduğunu duyduğum kadarıyla söylüyorum...... Ben sadece diğer mesajımda da hayırla sağlıkla olacaksa Rabbimin bana evlat nasip etmesi için dua ediyorum kimin duasının ne zaman kabul olacağını ancak Rabbim bilir belki okuyan bir kişinin duası hürmetine nasip edecek bilemem vakti saatine denk gelecek de.... Birde şunu dile getirmeden geçemeyeceğim ben Allahıma dua ediyorum ve hakkımda hayırlısını istiyorum inatla istemiyorum dua her kapıyı açar demiş alimler Rabbime dua etmeden bu sıkıntının üstesinden nasıl gelebilirim bilmiyorum Rabbim bizi de böyle sınıyor ve sınavımı Allahımın izniyle yüz akıyla vermek niyetindeyim asla ve asla Rabbime niye ben demedim demem de! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
Anne olabilmem İçin Yasin........
Alt