Anne demek fedakârlık demek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
annenedemek.jpg

Bir anne için evladı nedir? Allah sevgisi hariç, Evlat sevgisi herşeyin önünde gelir. Evladın sevgiside, acısıda dünyadaki hiç bir duyguya benzemez.Hz.Allah'ın kullarına bahşettiği en büyük nimettir evlat...
yıllardır yaptıkları yetmiyormuş gibi, otomatik ödeme yapmak, faizsiz kredi vermek gibi hiçbir bankanın yapmayacağı bankacılık hizmetlerini yapan dünyalar tatlısı...

hayatımız boyunca hatalarımızla,hastalıklarımızla,şuyumuzla ,buyumuzla en çok üzdüğümüz kişi,en çok kokusu ve kucağı özlenir,kimse onun gibi saçımızı okşayamaz,kimse onun gibi karşılıksız sevemez..mükemmel olmadığınızın bir türlü farkına varamayan insan benim evladim bir tanedir diyebilen tek insan...
her nerede her ne şekilde yaşıyor olursanız olun bir yerlerde sevgi dolu bir yeriniz olduğunu her daim hissettiren varlıktır anne.
yaş ve mesafe gibi kavramlardan bağımsız, size verdiği koşulsuz sevgi ile her zaman sığınılabilecek bir limandır anne. başınızı okşayıp tüm korkularınızı yok edebilen bir büyücüdür. hayatta asla yalnız kalmayacağınızın garantisidir, ta ki o sizi bırakıp gidene kadar. bu nedenle gerçek yalnızlığı da eninde sonunda size yaşatacak olandır anne.

Anne demek fedakârlık demek bu akşam benim kemdimce bir programim planim vardı !Anne isen kendince bir planında olamaz..bunu da bu gün öğrendim..sirf evladın mutlu Olsun diye bu akşam London Lightning Basketball game gidiyoruz... bhoff bhoff

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Allah yardımcınız olsun. Sizler bizler gibi değilsiniz. Babalık kavramı da önemli ve mübarek lakin, babalar evlatlarının iç içe, nakış nakış örülmüş bir halini tamı tamamına yansıtamazlar. Hep bir yerlerde "nakıslık" sözkonusudur.
Lakin evlatları için anneler onların bire bir, noksansız, iç içe girmiş halini tamamen yansıtırlar ve bir "nakıslık" da bulunmaz.
Annelik hali babalık halinin bir kaç adım ötesindedir. Bir erkek olarak gayet açık bir şekilde bu reeliyeti dillendiriyorum, gocunmuyorum da!
Peygamber muhatabına:
"Annene, annene, annene, sonra da babana" buyurmasındaki hikmet de bu olsa gerek.
Kaleminize kuvvet. Annelik halini içinde olan birisi olarak çok daha canlı ifade ediyorsunuz.
Dua ile.
Ayriyetten iyi seyirler dilerim. Tuttuğunuz takım galip gelsin. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah yardımcınız olsun. Sizler bizler gibi değilsiniz. Babalık kavramı da önemli ve mübarek lakin, babalar evlatlarının iç içe, nakış nakış örülmüş bir halini tamı tamamına yansıtamazlar. Hep bir yerlerde "nakıslık" sözkonusudur.
Lakin evlatları için anneler onların bire bir, noksansız, iç içe girmiş halini tamamen yansıtırlar ve bir "nakıslık" da bulunmaz.
Annelik hali babalık halinin bir kaç adım ötesindedir. Bir erkek olarak gayet açık bir şekilde bu reeliyeti dillendiriyorum, gocunmuyorum da!
Peygamber muhatabına:
"Annene, annene, annene, sonra da babana" buyurmasındaki hikmet de bu olsa gerek.
Kaleminize kuvvet. Annelik halini içinde olan birisi olarak çok daha canlı ifade ediyorsunuz.
Dua ile.
Ayriyetten iyi seyirler dilerim. Tuttuğunuz takım galip gelsin. :)

amin ama işin kötü tarafi ben siyaset ve spordan bir şey anlamam ve de hiç de sevmem...sasi..
dfrt.. Tuttuğum takım da yok sadece Yusuf mutlu olsun diye ehh benim de aslan gibi bir Annem var diyebilsindiye de gidiyorum...
dfgtn

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Özür dilerim o zaman, biz de zaten biraz latife eksenli onu ifade etmiştik.
Tekraren özür beyan ederiz.
Yusuf'unuza Rabb'im'den, "ahlak-ı mekarim" dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Özür dilerim o zaman, biz de zaten biraz latife eksenli onu ifade etmiştik.
Tekraren özür beyan ederiz.
Yusuf'unuza Rabb'im'den, "ahlak-ı mekarim" dilerim.

est. amin..sevgi demek;Senin sevdiğin her şeyi ben de seviyorum diyebilmek...islikcalan
Çikolatalı Rulo Pastanı ,sırıtık.:,
denizi, yağmurda yürümeyi Sen beni sevdiğin için kendimi bile Seviyorum...vvcc..

acilangul1

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Yusufcuk siyaset'i seviyor, siz ne yapacaksınız o zaman? :) Hiç aklınıza geldi mi? :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
di20130312_rainmen002.jpg

Yusufun Tuttuğu takım London Lightning 11o-111 kaybetti.
inşallah bir daha ki sefere ...ben mi ne yaptım sıkıldım,daraldım..
ama insan sevdiği ile olunca her yer gurbet bile ona güzel görünür...
sadece O mutlu olsun da ben sporada katlanır onun ile beraber her yerde mutlu olurum..

popcorn.jpg

popcorn (patlamış mısır ) bile yerim....:tamam:.
O da (sevimli benim Kutup ayım )dfr5.. bu sene ,bu yaz benim ile ,Akdeniz’in sıcaklarına katlanacak...:tüüh:,aassd..

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Allahü Teala güzelliğinizi bozmasın, hem bu dünyada ve hem de ahirette. Cennet'e de beraber olasınız inşallah. Ne mutlu sizlere. :)

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ha, şunu da söyliyeyim:
Yusufcuk'tan iyi bir siyasetçi olur. Demedi deme. :):)
Dua ile.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Hislerim kuvvetlidir. Mazlumlarin ve gariplerin ortak ahlakidir siyaset. Dua ile.

Üst Alt