Anne bana okusana

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Anne beni bi okusana diye bir ağrı kesicimiz var ELHAMDÜLİLLAH..
agrikesici.jpg

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Ana başa taç imiş,
Her derde ilaç imiş,
Bir evlat pir olsa da!
Anaya muhtaç imiş
....

Annelerimizin ayağının tozu bile olamayız, onların her duasında bir bereket vardır! bedduasını bile gönülden yapmaz sanma ki annen seni sevmediği için böyle söylüyor aksine asıl sevdiği için sırf sitem ettiği için "âh" ediyordur...

Allah; Annelerimize uzun, bereketli ömürler nasip etsin, bizlere de onların kıymetini hakkıyla bilmeyi nasip etsin..

tozduman

Moderatör
Moderatör
Evet her okuyan denemiştir.
Ben hep kalbimden çekmeye çalışıyorum zikir leri :)
Çok şükür bu sabah farkettim. Sabahları acilayim diye müzik dinliyorum.
Müzik dinlerken kalbimden zikir çekiyorum tövbe Estağfurullah.
Kalbim alışmış kendiliginden oluyor elhamdulillah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ANNE bana bi okusana NAZAR-a gittim..
Yusuf...
sırıtık.:,

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Yusuf bize de anlatsana Nazar'a gitmek nasıl oluyor?...
Vallahi bu çocuklar çok alem, çok yaşa emi Yusufçuk kuşu..:)

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Askere gitmeden öncesine kadar bende hep isterdim annemden beni okumasını huzur bulurdum ferahlardım. Hoş ben bazen aklıma geldikçe hala isterim okumasını ama ben istemiyorum diye sanki okumaz mı?

Askerde bir anım olmuştu, annemlere bir telefon geliyor benimle alakası yok özel numarayla kim olduğu bilinmedi bilinemedi.

Anne yardım et çok kötüyüm diye benim sesime benzer bir sesle telefon geliyor. Sonra telefon kesilince annem ağlayarak beni okumaya başlamış bir taraftanda kardeşlerim beni telefonla aramaya başladılar telefonda sessizde mağlum o dönemler yasak bende operasyondaydım o dönemler 3 günlük uykusuzluğun ve -30 drece soğuk havanın ardından o anda sadece 5 dakikalık içim geçmiş bir anda rüya ile uyandım.

İyi ki uyanmışım yoksa sonuçları çok kötü olacaktı. Ertesi gün annemle konuştuk durumu anlattı, bende benimle alakası yok dedim. Ve bu olayın olduğu saatler aynıydı, üzerinde fazla durmadık çünkü sebebi hikmeti ve o gün atlattığımız o olay farklıydı.

Bu yüzden annelerimizin duasının önemi çok büyük Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin, annelerimize hayırlı ve uzun ömürler nasip eylesin inşallah...

Üst Alt