Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
Psikoloji
Anne-baba tutumu çocuğun davranışını nasıl yönlendirir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 26666" data-attributes="member: 1049"><p>(S)...Ben cocuklarim icin her seyi yaptigim halde benim iyi Anne olmadigimi soyluyorlar..cook kiriliyorum.. bu adalet mi Gonul Sizim?</p><p></p><p>(C)Selamun aleykum Fedakar anne ....</p><p>İyi anne babalar çocukları için her şeyi yapmaları gerektiğine inanırlar....</p><p>Yemeklerini yedirme,ayakkabılarının bağcığını bağlama, çocuğun ödevini yetiştirme...</p><p>okula..geç kalınca derse yetiştirmeye arkadaşları ile kavga edince</p><p>onları barıştırmaya çalışma, kalemi kaybolunca yenisini alma… Birçok</p><p>hatalı davranışlarda bulunurlar...</p><p></p><p>SEN BIR ANNESIN EVLADININ OZEL HIZMETCISI DEGIL.</p><p></p><p>Bu şekilde davranırken genelde iyi niyetlidirler;</p><p>ancak çocuklarının sorumluluk bilinçlerini ,fark etmeden ellerinden alırlar. ..</p><p></p><p>Civcivin yuurtadan cikma hadisesini hatirlayin..</p><p>bir civciv yumurtayi kirip disari cikmasi icin 20 saate ihtiyaci vardir..</p><p>kanatlarinin guclenmesi ve gerekli oksijeni saglamasi icin..</p><p></p><p>ayni sey de cocuklarimiz icin gecerli.. onlarin buyumeleri.. olgunlasmalar.. hayatti anlamalari icin.. her cesit duygu ve zorlugu ogrenmeli ve yuzlesmeliler..</p><p></p><p>Hayatta baslarina her cesit olusuzluklar gelecektir bu cook normal..</p><p></p><p>onemli olan O olaylar karsisinda gosterecekleri Tepki ..cozum.. ve davranislarin dogru olani bilmeleridir..</p><p></p><p>benim 4 yasindaki evladligim 5 yasindaki ogluma derki..</p><p>iT s okey to be angry sometimes..</p><p></p><p>(bazen insanin kizgin olmasi cook normal...)</p><p></p><p>yani cocuklarimizin dalgali .. farkli bir gunde 4 mevsiimi yasamalari cook dogal..</p><p>onlar da insan bizler gibi sadece kucuk insanlardir..</p><p></p><p>Cocuklarimizi olumlu veya olumsuz etkileyen en buyuk faktor Anne baba dir..</p><p>Anne sakin.. sabirli.. anlayisli panige kapilmadan problemini cozuyorsa cocugu da ayni olaccaktir..</p><p></p><p>Anne affedersiniz sinir krizlerine girip en ufacik olaylari buyuturse ccuklarimizda aynen.. her ufak sorunu buyuk bir trauma haline getirebilirler..</p><p>sevgi.. sabir.. anlayis.. hos goru.. sorumluluk</p><p>iyi ve oldun cocuklarin yetismesinde en buyuk FAKTÖRDÜR..</p><p></p><p>SEN SAKINLES BAKIN BUTUN AILE ORTAMI SAKINLIK VE HUZUR BULACAKTIR..</p><p>KAVGA.. TARISMA CIGLIK OLAN BIR ORTAM DA HIC KIMSE KIMSEYI ANLIYAMAZ EFENDIM...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 26666, member: 1049"] (S)...Ben cocuklarim icin her seyi yaptigim halde benim iyi Anne olmadigimi soyluyorlar..cook kiriliyorum.. bu adalet mi Gonul Sizim? (C)Selamun aleykum Fedakar anne .... İyi anne babalar çocukları için her şeyi yapmaları gerektiğine inanırlar.... Yemeklerini yedirme,ayakkabılarının bağcığını bağlama, çocuğun ödevini yetiştirme... okula..geç kalınca derse yetiştirmeye arkadaşları ile kavga edince onları barıştırmaya çalışma, kalemi kaybolunca yenisini alma… Birçok hatalı davranışlarda bulunurlar... SEN BIR ANNESIN EVLADININ OZEL HIZMETCISI DEGIL. Bu şekilde davranırken genelde iyi niyetlidirler; ancak çocuklarının sorumluluk bilinçlerini ,fark etmeden ellerinden alırlar. .. Civcivin yuurtadan cikma hadisesini hatirlayin.. bir civciv yumurtayi kirip disari cikmasi icin 20 saate ihtiyaci vardir.. kanatlarinin guclenmesi ve gerekli oksijeni saglamasi icin.. ayni sey de cocuklarimiz icin gecerli.. onlarin buyumeleri.. olgunlasmalar.. hayatti anlamalari icin.. her cesit duygu ve zorlugu ogrenmeli ve yuzlesmeliler.. Hayatta baslarina her cesit olusuzluklar gelecektir bu cook normal.. onemli olan O olaylar karsisinda gosterecekleri Tepki ..cozum.. ve davranislarin dogru olani bilmeleridir.. benim 4 yasindaki evladligim 5 yasindaki ogluma derki.. iT s okey to be angry sometimes.. (bazen insanin kizgin olmasi cook normal...) yani cocuklarimizin dalgali .. farkli bir gunde 4 mevsiimi yasamalari cook dogal.. onlar da insan bizler gibi sadece kucuk insanlardir.. Cocuklarimizi olumlu veya olumsuz etkileyen en buyuk faktor Anne baba dir.. Anne sakin.. sabirli.. anlayisli panige kapilmadan problemini cozuyorsa cocugu da ayni olaccaktir.. Anne affedersiniz sinir krizlerine girip en ufacik olaylari buyuturse ccuklarimizda aynen.. her ufak sorunu buyuk bir trauma haline getirebilirler.. sevgi.. sabir.. anlayis.. hos goru.. sorumluluk iyi ve oldun cocuklarin yetismesinde en buyuk FAKTÖRDÜR.. SEN SAKINLES BAKIN BUTUN AILE ORTAMI SAKINLIK VE HUZUR BULACAKTIR.. KAVGA.. TARISMA CIGLIK OLAN BIR ORTAM DA HIC KIMSE KIMSEYI ANLIYAMAZ EFENDIM... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
Psikoloji
Anne-baba tutumu çocuğun davranışını nasıl yönlendirir?
Alt