• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Anlamsız kabuslar görmek

Dürüst1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yaklaşık olarak 1 ay önce başlayan anlamsız kabuslarımdan bahsetmek istiyorum, 3 odalı bir yerdeyim mahzen gibi fakat daha önce görmediğimden eminim, bir odaya giriyorum ve oda da bir yatak var bir kadın ben yatağa bakarken aniden beliriyor yanımda, yüzü beyaz çarşaflı, rüyada olduğumun farkına varabiliyorum ve bu seferde bunun bir rüya olduğunu söyledim o kadına, bana söylediği şeyler tüyler ürpertici; bunun bir rüya olduğunu bildiğini biliyorum ve ben sen uyumuyorken de yanındayım dedi beni yatağın üzerine fırlattı, iki demir parçasını önce sağ baldırıma sonra sağ göğsüme fırlattı, acı çekmemden zevk aldığını belirtti.

Sonra rüyada ölüp uyandım, rüyalar tekrar etti, anneannemin arkadaşı bir teyzeye kendimi okuttum ve bu durumdan kurtuldum. Daha sonrasında iç çamaşırlarım dahil üzerimde uzun siyah bir kadın saçı bulmaya başladım, sabahları uyandığımda kasıklarımda ağrı hisseder oldum. Yaklaşık 1 aydır bu duruma müdahale edemiyorum, geceleri basan hararet ve şehvet, sabah uyandığımda meni gelmesine sebep oluyor ve rüya görmediğim halde hissediyorum bunu. Yazarken bile aşırı terledim, herhangi bir rahatsızlığım olmamasına rağmen uyumakta zorlanıyorum, saate bakmadan dakika ve saniyesine kadar içimden söylenen bir ses sayesinde öğreniyorum, gitmediğim bilgim olmayan yerleri rüyamda görüyorum ve gerçekten var olduğunu ertesi gün öğreniyorum, tanımadığım insanların isimlerini doğru tahmin ediyorum, biri arkamdan konuştuğu zaman kulağımda dediklerini dahi duyuyorum, anlamadığım bir şekilde yaşanan olayları işitiyorum, lütfen yardımcı olun, şimdiden teşekkürler ve bu arada bazı bayan arkadaşlarımda benim durumumdan muzdarip, tanımadığım fakat beni beğenen bazı bayanlar bile rüyasında onları bir varlığın tehdit ederek, onlara benim hakkımda o benim diye hitap ettiklerini duydum birbiriyle alakasız kişiler bunları diyenler. Hayırlı akşamlar.

Üst Alt