Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mazlum.jpg

Aldım mazlumun ahını, çıktı ,çıkıyor aheste aheste..aynı şekilde imtihan edildim...ediliyorum.agla..:,
Ahh Bencilik,Ahh Nefis Allah aşkına beni rahat bırak!!
Allah cc.kullarına zulmetmez kulun başına gelen kendindendir,kendi ellin, dillin iradenle yaptığın yanlış seçim ve bilip, bilmeden yanlış sözlerimizdir..
keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
Allah cc. kalbimize merhamet, adalet, insanlik, sevgi versin..Allah cümlemizi affetsin amin.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
HAYIR OLSUN İNŞALLAH Gönül dostum;bunun farkında olmak erdemdir biliyorsun insanlar başına geleni ne için neden ve kime yaptığı olumsuzluktan olduğunu düşünmek şöyle dursun daha etrafına saldırır,bizse şükrederiz elhamdülillah kendimizi bildiren Rabbime ... inşallah başına gelenler için helalleşmeye fırsatın olur olmasada peşinden koş arkadaşım,bir helallik için hz imamı azamın babası gibi yapmak düşer bizede:)selametle kal dualarımdasın gönül dostum.Allah'a emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10154151_967185386630152_3490556927807094909_n.jpg

"Kainat yekvücut, tek varlıktır. Her şey ve herkes görünmez iplerle birbirine bağlıdır. Sakın kimsenin ahını alma; bir başkasının, hele hele senden
zayıf olanın canını yakma. Unutma ki dünyanın öte ucunda tek bir insanın kederi, tüm insanlığı mutsuz edebilir.
Ve bir kişinin saadeti, herkesin yüzünü güldürebilir..."
Şems-i Tebrizi (k.s.)

Üst Alt