Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Allah'ü Ekber
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 23526" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Gönül Sizim, sana Yaratan'dan yardimlar dilerim, yazilarin icin.</span></p><p><span style="color: black">demissiniz Allah RAZI olsun gercekten Rabbimin yardimina ihtiyacim var..</span></p><p><span style="color: black">her ne Yaparsam.. Allah RIZASI icin icine bir nebze de olsa nefsimi katmadan yapamiyorum..</span></p><p><span style="color: black">Ahh Su nefsimden.. ne kadar sikayetciyim ..</span></p><p><span style="color: black">Ben ile Rabbim arasindan Nefsimm bir cekilse Kalirdi ..</span></p><p><span style="color: black"> ihlas ve Ask sadece...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">ahh kardesim.. cook sevdigim Ask ehli diye cagirdigim bir Can dostum bayan kardesim var..</span></p><p><span style="color: black">O tam bir Sufii..ben ise bir gaflet uykusunda.. olan bir fakir..</span></p><p><span style="color: black">Ve Ben O`na O`nun dostluguna talibim..</span></p><p><span style="color: black">ne haddime degil mi? O`ndaki guzeligi fark fark edip seviyorum iste...</span></p><p><span style="color: black"> Ona yazdigim konuyu okursaniz anlarsiniz ins.</span></p><p><a href="https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/11169-ask-ehlim-e-itirafimdir.html" target="_blank">https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/11169-ask-ehlim-e-itirafimdir.html</a></p><p> </p><p>Uzgunnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 23526, member: 1049"] [COLOR=black]Gönül Sizim, sana Yaratan'dan yardimlar dilerim, yazilarin icin.[/COLOR] [COLOR=black]demissiniz Allah RAZI olsun gercekten Rabbimin yardimina ihtiyacim var..[/COLOR] [COLOR=black]her ne Yaparsam.. Allah RIZASI icin icine bir nebze de olsa nefsimi katmadan yapamiyorum..[/COLOR] [COLOR=black]Ahh Su nefsimden.. ne kadar sikayetciyim ..[/COLOR] [COLOR=black]Ben ile Rabbim arasindan Nefsimm bir cekilse Kalirdi ..[/COLOR] [COLOR=black] ihlas ve Ask sadece...[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]ahh kardesim.. cook sevdigim Ask ehli diye cagirdigim bir Can dostum bayan kardesim var..[/COLOR] [COLOR=black]O tam bir Sufii..ben ise bir gaflet uykusunda.. olan bir fakir..[/COLOR] [COLOR=black]Ve Ben O`na O`nun dostluguna talibim..[/COLOR] [COLOR=black]ne haddime degil mi? O`ndaki guzeligi fark fark edip seviyorum iste...[/COLOR] [COLOR=black] Ona yazdigim konuyu okursaniz anlarsiniz ins.[/COLOR] [URL]https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/11169-ask-ehlim-e-itirafimdir.html[/URL] Uzgunnn [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Allah'ü Ekber
Alt