Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Allah'ü Ekber
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 23499" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah RAZI olsun.. kardesim bu ne guzel samimi bir Dua.. Rabbim Din kardesligimizi Muhabbetimizi ..kardesligimizi artirsin ins/Allah..</span></p><p><span style="color: black">burda da oyle ozel bir kanun oldugunu sanmiyorum.. sadece Sizin Bu guzel yazilarinizdan daha fazla istifade edebilmemiz icin bir kardesce samimi tesvik idi sanirim..</span></p><p><span style="color: black">Ben de Bu Forma yeni uyelerdenim..</span></p><p><span style="color: black">Ilk geldigimde Sizin gibi Yorumlar yaziyor bazen de Kardeslerimin yazilarina yorumlar birakiyordu..</span></p><p><span style="color: black"> Yonettim Bana Da Ozel bir Bolum acma teklifi yaptiginda pek de mahcup olmustum..</span></p><p><span style="color: black">ama simdi Ziyadesi ile memnunum..</span></p><p><span style="color: black"> sanki Buu Forum da kendi mekanim.. Gonul.. Mekanim var...</span></p><p><span style="color: black"> Ve Gonul Dostlarimi Sizin Gibi Kiymetli olanlari misafir etmekten de ziyadesi ile memnunum..</span></p><p><span style="color: black"> ama Ben bu Muhacir kardesiniz de Bazen Sizleri ve guzel yazilarinizi SILA-i Rahim ile ziyaret etmek isterim..</span></p><p><span style="color: black"> Yoksa buyrun..Burasi Size de bize de Binlerce kisiye de yeter Gonuller bir olsun kardesim..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 23499, member: 1049"] [COLOR=black]Allah RAZI olsun.. kardesim bu ne guzel samimi bir Dua.. Rabbim Din kardesligimizi Muhabbetimizi ..kardesligimizi artirsin ins/Allah..[/COLOR] [COLOR=black]burda da oyle ozel bir kanun oldugunu sanmiyorum.. sadece Sizin Bu guzel yazilarinizdan daha fazla istifade edebilmemiz icin bir kardesce samimi tesvik idi sanirim..[/COLOR] [COLOR=black]Ben de Bu Forma yeni uyelerdenim..[/COLOR] [COLOR=black]Ilk geldigimde Sizin gibi Yorumlar yaziyor bazen de Kardeslerimin yazilarina yorumlar birakiyordu..[/COLOR] [COLOR=black] Yonettim Bana Da Ozel bir Bolum acma teklifi yaptiginda pek de mahcup olmustum..[/COLOR] [COLOR=black]ama simdi Ziyadesi ile memnunum..[/COLOR] [COLOR=black] sanki Buu Forum da kendi mekanim.. Gonul.. Mekanim var...[/COLOR] [COLOR=black] Ve Gonul Dostlarimi Sizin Gibi Kiymetli olanlari misafir etmekten de ziyadesi ile memnunum..[/COLOR] [COLOR=black] ama Ben bu Muhacir kardesiniz de Bazen Sizleri ve guzel yazilarinizi SILA-i Rahim ile ziyaret etmek isterim..[/COLOR] [COLOR=black] Yoksa buyrun..Burasi Size de bize de Binlerce kisiye de yeter Gonuller bir olsun kardesim..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Allah'ü Ekber
Alt