Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Allahım hayırlı ise de değilse de istemek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 80759" data-attributes="member: 6609"><p>Selamün aleyküm; biz insanlar ne kadar aciz ve aç gözlüyüz hep istediğimiz olsun isteriz. Hakkımızda hayırlı mı şerli mi bilmeden, hep isteriz ki olsun ama olması belkide bizim için hayır değil. Sanki gözümüz kör olur kulağımız duymaz olur hayırlı değilse bile olsun isteriz. Kendimden bir örnek ben boşanmak üzere olan bir insanım yuvamın yıkılmasını kızımın boynu bükük büyümesini istemiyorum ama her ne kadar kızımın haline yaşadıklarımıza ağlasam yıpransamda yorulsamda illa olsun diyemiyorum. Ya hayırlı değilse eşim yine bizi bırakıp gitmeye kalkacaksa kızıma aynı acıyı yaşatacaksa yada ailesinin ve kendisinin bu dünyada yaşayımda ahirette yanıyım mantığıyla yaşamalarına benim kızımıda alıştıracaklarsa nasıl illa olsun diyebilirim. Evet çok yoruldum 28 yaşındayım bu yaşıma kadar sevdiklerimi hep kaybettim kimi öldü kimi başka şehire gittiler dertleşeceğim bir insan yok yakınımda son 9 aydır kimseye bişey diyemiyorum sadece sabredip namazlarımı kılıyorum. Ve dönmesi hayırlısyla yalvarırım Rabbim bir an evvel dönsün diye dua ediyorum. Hayatta her zaman hayırlısını istemek lazım...</p><p></p><p>Allah c.c. cümlemizin yar ve yardımcısı olsun, duayla kalın...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 80759, member: 6609"] Selamün aleyküm; biz insanlar ne kadar aciz ve aç gözlüyüz hep istediğimiz olsun isteriz. Hakkımızda hayırlı mı şerli mi bilmeden, hep isteriz ki olsun ama olması belkide bizim için hayır değil. Sanki gözümüz kör olur kulağımız duymaz olur hayırlı değilse bile olsun isteriz. Kendimden bir örnek ben boşanmak üzere olan bir insanım yuvamın yıkılmasını kızımın boynu bükük büyümesini istemiyorum ama her ne kadar kızımın haline yaşadıklarımıza ağlasam yıpransamda yorulsamda illa olsun diyemiyorum. Ya hayırlı değilse eşim yine bizi bırakıp gitmeye kalkacaksa kızıma aynı acıyı yaşatacaksa yada ailesinin ve kendisinin bu dünyada yaşayımda ahirette yanıyım mantığıyla yaşamalarına benim kızımıda alıştıracaklarsa nasıl illa olsun diyebilirim. Evet çok yoruldum 28 yaşındayım bu yaşıma kadar sevdiklerimi hep kaybettim kimi öldü kimi başka şehire gittiler dertleşeceğim bir insan yok yakınımda son 9 aydır kimseye bişey diyemiyorum sadece sabredip namazlarımı kılıyorum. Ve dönmesi hayırlısyla yalvarırım Rabbim bir an evvel dönsün diye dua ediyorum. Hayatta her zaman hayırlısını istemek lazım... Allah c.c. cümlemizin yar ve yardımcısı olsun, duayla kalın... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Allahım hayırlı ise de değilse de istemek
Alt