Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Allah Vergisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 99292" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">ALlahım ben elimden ne geldi ,ne kadar geldi ise yapmaya çalıştım ve verdim olmadı...!! anladım ki her şey sadece Allah vergisi Allah'ın Verdiği kadar ama ben Onun için daha fazlasını istiyorum...biliyorum Senin verdiğin kadarınca en hayırlısı ve yeterli ama ben bunu kabul edemiyorum...nasıl Kabul edeceğimi kaderim ile nasıl barışacağımı da bilmediğime göre desene ,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Senden Yerde ve gökte ne varsa -başka hiçbir kimseye değil- biliyorum Sana aittir; gerçek sahibinden Âyetü’l-kürsî ile istiyorum..çok yoruldum artık..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Küçüken bir hikaye duymuş ve çocukca aklımla hemen inanmıştım ,hani çok zengin biri maddi sıkıntılar yaşıyormuş bir mescide gitip dua ederken yanında bir fakir fukara ekmek parası için yalvardığını duymuş hemen cebinden 50 lira çıkarıp vermiş ve git demiş ki '50 lira için Allah'ı meşgul etme biz burda daha büyük sıkıntılar içindeyiz sonra da fakir gidince ellerini Rabbine açmış ve demiş ki</span></p><p><span style="color: Black">'<strong>"Ben elimden geldiği kadar ,sahip olduğum kadar verdim şimdi Sen sahip olduğun kadar ver Rabbim.."</strong></span></p><p><span style="color: Black">Bende aynı durumdayım emanetine sahip olduğun kadar ver Rabbim...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 99292, member: 1049"] [COLOR="Black"]ALlahım ben elimden ne geldi ,ne kadar geldi ise yapmaya çalıştım ve verdim olmadı...!! anladım ki her şey sadece Allah vergisi Allah'ın Verdiği kadar ama ben Onun için daha fazlasını istiyorum...biliyorum Senin verdiğin kadarınca en hayırlısı ve yeterli ama ben bunu kabul edemiyorum...nasıl Kabul edeceğimi kaderim ile nasıl barışacağımı da bilmediğime göre desene ,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir... Senden Yerde ve gökte ne varsa -başka hiçbir kimseye değil- biliyorum Sana aittir; gerçek sahibinden Âyetü’l-kürsî ile istiyorum..çok yoruldum artık.. Küçüken bir hikaye duymuş ve çocukca aklımla hemen inanmıştım ,hani çok zengin biri maddi sıkıntılar yaşıyormuş bir mescide gitip dua ederken yanında bir fakir fukara ekmek parası için yalvardığını duymuş hemen cebinden 50 lira çıkarıp vermiş ve git demiş ki '50 lira için Allah'ı meşgul etme biz burda daha büyük sıkıntılar içindeyiz sonra da fakir gidince ellerini Rabbine açmış ve demiş ki '[B]"Ben elimden geldiği kadar ,sahip olduğum kadar verdim şimdi Sen sahip olduğun kadar ver Rabbim.."[/B] Bende aynı durumdayım emanetine sahip olduğun kadar ver Rabbim...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Allah Vergisi
Alt