Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Allah taksiratını affetsin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ihvan" data-source="post: 91122" data-attributes="member: 8251"><p>Aslında öyle arkadaşlar bana uyar, geçtikleri yazılara da tek tek cevap verecektim ama zaten "Allah taksiratını effetsin" denilmiş, cevap vermeye gerek yoktur.</p><p></p><p>Bir de şu vardır:</p><p></p><p>İçersinde bulunduğumuz forum kendi halinde bir forum, tartışmaların, ihtilafların, siyasi ve mezhebi kavgaların, münazaraların ve münakaşaların yaşanmadığı, iki de bir üyelerinin ceza almadığı, uyarılmadığı, farklı düşünce ve krıterlerde üyelerinin bulunmadığı, daha çok aile içi saadetinin görüntüsünü verdiği ve bireylerinin de saygı ve sevgi ekseninde birbirleriyle bağlarını sürdürdüğü bir forumu ifade ediyor.</p><p></p><p>Dolayısıyla, böyle bir forum içersinde, ceza alan üyenin yazılarına cevap vermek ve arkasından da heyacanlı tartışmaların yaşanması, var olan sükunu, sakinliği, huzuru ve edebi bozar diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Dolayısıyla, üyenin ceza alması, onun inancına vurulan bir ceza değildir, fikrine de vurulan bir ceza değildir, ifade ettiklerime sebep verilen bir cezadır diye düşünüyorum. İşin esprisi de budur, dolayısıyla cezayı yanlış anlamayalım ve yanlış yorumlamayalım.</p><p></p><p>O arkadaş için uygun İslami forum siteleri de vardır, o arkadaş oralara gidip üye olursa daha hoş olur diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Netice:</p><p></p><p>Ceza, var olan üyelerin birliği ve beraberliği ve paylaşımlarındaki sükunu ekseninde isabetlidir. Ki ceza alan da beni doğrulayacaktır.</p><p></p><p>Selamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ihvan, post: 91122, member: 8251"] Aslında öyle arkadaşlar bana uyar, geçtikleri yazılara da tek tek cevap verecektim ama zaten "Allah taksiratını effetsin" denilmiş, cevap vermeye gerek yoktur. Bir de şu vardır: İçersinde bulunduğumuz forum kendi halinde bir forum, tartışmaların, ihtilafların, siyasi ve mezhebi kavgaların, münazaraların ve münakaşaların yaşanmadığı, iki de bir üyelerinin ceza almadığı, uyarılmadığı, farklı düşünce ve krıterlerde üyelerinin bulunmadığı, daha çok aile içi saadetinin görüntüsünü verdiği ve bireylerinin de saygı ve sevgi ekseninde birbirleriyle bağlarını sürdürdüğü bir forumu ifade ediyor. Dolayısıyla, böyle bir forum içersinde, ceza alan üyenin yazılarına cevap vermek ve arkasından da heyacanlı tartışmaların yaşanması, var olan sükunu, sakinliği, huzuru ve edebi bozar diye düşünüyorum. Dolayısıyla, üyenin ceza alması, onun inancına vurulan bir ceza değildir, fikrine de vurulan bir ceza değildir, ifade ettiklerime sebep verilen bir cezadır diye düşünüyorum. İşin esprisi de budur, dolayısıyla cezayı yanlış anlamayalım ve yanlış yorumlamayalım. O arkadaş için uygun İslami forum siteleri de vardır, o arkadaş oralara gidip üye olursa daha hoş olur diye düşünüyorum. Netice: Ceza, var olan üyelerin birliği ve beraberliği ve paylaşımlarındaki sükunu ekseninde isabetlidir. Ki ceza alan da beni doğrulayacaktır. Selamlar. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Allah taksiratını affetsin
Alt