Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Allah sizi ansın istermisiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 39873" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Öyleyse beni anın ki ben de rahmetim ve bağışlamamla sizi anayım. Bana şükredin ve bana nankörlük etmeyin.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">( bakara 152)</span></span></span></p></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px">Sabit Bennani ALLAH'in (C.C) rahmeti ona olsun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px">dedi ki:</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px">Ben, Rabbimin beni ne zaman andığını bilirim!</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px">Yanindakiler onun bu sözünden ürperdiler ve :</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px">Nasıl bilirsin bunu? diye sordular. </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px">Bennani dedi ki :</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><u>Ben O nu andım mi, O beni anar! </u></span></span><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 39873, member: 1043"] [CENTER][CENTER][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=red]Öyleyse beni anın ki ben de rahmetim ve bağışlamamla sizi anayım. Bana şükredin ve bana nankörlük etmeyin. ( bakara 152)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4] [/SIZE][/FONT][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4]Sabit Bennani ALLAH'in (C.C) rahmeti ona olsun dedi ki: Ben, Rabbimin beni ne zaman andığını bilirim! Yanindakiler onun bu sözünden ürperdiler ve : Nasıl bilirsin bunu? diye sordular. Bennani dedi ki : [U]Ben O nu andım mi, O beni anar! [/U][/SIZE][/FONT][LEFT][COLOR=#000000][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] [/COLOR][/LEFT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Allah sizi ansın istermisiniz?
Alt