Rabbi yessir ve lâ tüassir Rabbi temmim bil hayr...amin
Ey Rabbim imtihanini kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.amin..
رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا
Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ.”
”Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çıkar.Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle.”
رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي
Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî.”
”Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,
Dilimin bağını çöz, sözümü anlaşılır eyle.”
ياَحَيُّ ياَقَيّوُمُ بِرَ حْمَتِكَ أَسْتَغِيثُ
Ya Hayyu Yâ KayyûM, bi rahmetike esteğisû."
”Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum."
Biraz once bizde Sabah KIZIMI cook onemli imtihani icin imtihan olacagi okullun KAPISINA birakip ardindan cok Dua ettim..
Allahim bir Günahkâr Anne!!Anne şefkati ve merhametti ile KIZIM icin KAPINA geldim..imtihanini kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.amin..
Şanın ne yücedir SENin ki MÜLK elindedir ve SEN her şeye KADİRsin. KUDRETtin her şeye galiptir ..
Eyy Rabbim Kizimin da bugun bu zor imtihaninda Yar ve Yardimcisi ol Lutfen..Yalvariyorum..Sana..
Ben ki simdiye kadar kapima Senden gelen Senin RIZAN icin her kese kapimi actim bugun de ve her gun de Kizimi Sana Teslim ediyorum Yardim et Allahim..
diyerek Gözyaşlarım ile Rabbime yakardim..
Sizden ricam bu mesaji okuyan kardeslerimin de Allah RIZASI icin bugun 5 saat surecek imtihanda KIZIM icin DUa edermisiniz?
Simdiden cumlenizden Allah RAZI olsun..
duaa..