Allah rızası için DUA eder misiniz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duaistek.jpg

Rabbi yessir ve lâ tüassir Rabbi temmim bil hayr...amin
Ey Rabbim imtihanini kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.amin..

رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ.”

”Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çıkar.Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle.”

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي

Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî.”

”Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,
Dilimin bağını çöz, sözümü anlaşılır eyle.”

ياَحَيُّ ياَقَيّوُمُ بِرَ حْمَتِكَ أَسْتَغِيثُ

Ya Hayyu Yâ KayyûM, bi rahmetike esteğisû."

”Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum."

Biraz once bizde Sabah KIZIMI cook onemli imtihani icin imtihan olacagi okullun KAPISINA birakip ardindan cok Dua ettim..
Allahim bir Günahkâr Anne!!Anne şefkati ve merhametti ile KIZIM icin KAPINA geldim..imtihanini kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.amin..
Şanın ne yücedir SENin ki MÜLK elindedir ve SEN her şeye KADİRsin. KUDRETtin her şeye galiptir ..
Eyy Rabbim Kizimin da bugun bu zor imtihaninda Yar ve Yardimcisi ol Lutfen..Yalvariyorum..Sana..
Ben ki simdiye kadar kapima Senden gelen Senin RIZAN icin her kese kapimi actim bugun de ve her gun de Kizimi Sana Teslim ediyorum Yardim et Allahim..
diyerek Gözyaşlarım ile Rabbime yakardim..
Sizden ricam bu mesaji okuyan kardeslerimin de Allah RIZASI icin bugun 5 saat surecek imtihanda KIZIM icin DUa edermisiniz?
Simdiden cumlenizden Allah RAZI olsun..
duaa..acilangul1

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Rabbim her şeyin iyisinden hayırlısını nasip etsin. Kazanmak hakkında hayırlı olacaksa Rabbim kazanmasını nasip etsin. Hayırlı başarılar inşAllah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rabbim her şeyin iyisinden hayırlısını nasip etsin. Kazanmak hakkında hayırlı olacaksa Rabbim kazanmasını nasip etsin. Hayırlı başarılar inşAllah

Allah RAZI olsun insallah Hayirlisi..bu da benim Duam dir..
Baskanim biliyorsunuz KIZIM insallahu Rahman doktor cikacak.. ama o diploma sadece bu ulke icin gecerli olacak..
kIZIM Uluslar arasi ve ileride insanHaklari, multeci kamplarinda ve Orta doguda da Doktorluk yapabilmesi icin..
uluslararasi Phd diplomasi alabilmek icin bu imtihandan gecmesi gerekli..
Yani evrensel bir TIP fakultesi imtihani gibi 5 saat suruyor ve butun Ulkelerin TIP universitelerinden karma imtihanlar olacaktir..
Kizim hamd olsun Aylardir bu imtihan icin hazirlaniyordu..
Turkiyedeki staji da bu programin bir parcasi idi..
insallah Hayirlisi ile gecer.. gecmez se seneye tekrar girmesi lazim.. senede sadece bir kere girmeye Hakkiniz var..
Allah cc. imtihana giren butun evladlarimiza yardimci olsun amin
..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ.”

”Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çıkar.Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle.”

رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي

Amin,
Allah cc her şeyin iyisinden hayırlısını nasip etsin. Kazanmak hakkında hayırlı olacaksa Rabbim kazanmasını nasip etsin,
Genç kardeşimize allah cc zihin açıklığı versin inş.

Ben biraz geç kaldım herhalde :( Yeğenimiz inşallah kazanmıştır

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Amin,
Allah cc her şeyin iyisinden hayırlısını nasip etsin. Kazanmak hakkında hayırlı olacaksa Rabbim kazanmasını nasip etsin,
Genç kardeşimize allah cc zihin açıklığı versin inş.

Ben biraz geç kaldım herhalde :( Yeğenimiz inşallah kazanmıştır

evet gec kaldiniz..5 saatlik SINAV bitti!!sonuclar iki hafta sonra belli olacak..
ama Ben onu yemege cikarip sanki kazanmis gibi de kutladik.. .:tamam:.
KIZIM elinden gelen her seyi yapti.. aylarca hazirlandi ,dua da etti.. Allaha da teslim oldu..
artik olumlu düşünüp olaylara karşı pozitif
yaklaşmak ve gayrisi Allah`a kalmis demekten baska bir sey kalmadi ins. HAYIRLISI..

duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
eyvallah1.jpg

KIZIM elinden gelen her seyi yapti.. aylarca hazirlandi dua da etti.. Allaha da teslim oldu..
yaklaşmak ve gayrisi Allah`a kalmis demekten baska bir sey kalmadi ins. HAYIRLISI..

demistik ve bugun 4 puan ile KIZIMIN imtihani kaybettigini ogrenince cook agladi..Hayal Kirikligi yasadi!!
keske degil ins.Seneye kazanir..Bundada Rabbimin bir SIRR-I Hikmetti vardir...

Mevlam! Sen'den gelene gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime bu oyundaki biçtiğin rolüme yürekten kocaman bir eyvALLAH...
Eyvallah '' ne güzel sözdür...
Bazen kabulleniş bazen boşveriş bazen yol veriş...
Ama sonunda hep bi rahata eriş...
O zaman Herşeye Herkese EYVALLAH..!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
KIZIM elinden gelen her seyi yapti.. aylarca hazirlandi dua da etti.. Allaha da teslim oldu..

demistik ve bugun 4 puan ile KIZIMIN imtihani kaybettigini ogrenince cook agladi..Hayal Kirikligi yasadi!!
keske degil ins.Seneye kazanir..demistik..

ve tam 1 sene gecti ve o An tekrar geldi..
iki saat sonra bu zorlu imtihana tekrar girecek.. bu sefer daha da cook calisti, hazirlandi artik HAYIRLISI...
Allah rızası için kızlarım için Dua edermisiniz...
RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN..
sadece kendi kızım degil 10 senedir koruyuculugunu,analik yaptigim Filistinli kızım da giriyor..
haklarında hayırlısı ne ise onu versin rabbim.
amin..amin..amin..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH yardımcısı olsun hocam inşallah ALLAH hayırlı yapıp nasip eder dualarım sizinle:)

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Ah, yüreğim sızladı resmen agla..:,
Bu imtihanları ben de çok iyi biliyorum, az çekmedim...

Allah (c.c) kızınızın yar ve yardımcısı olsun inşaAllah...
Rabb'im inşaAllah kolaylaştırır, zorlaştırmaz...
Hayırlısı ile inşaAllah istediği puanı elde eder...
amin, amin, amin

duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Dün Ah!! yüreğim sızladı ..kızım bu imtihanda yine gerekli olan puanı alamadi...Hayırlısı .
ama O deli-KAN-li KIZIM, bunu simdilik anliyamiyor, kabulenemiyor O AN Hayal Kirikligi yasadi ve cok agladi..
koruyuculugunu,analik yaptigim Filistinli kızım ise imtihani basari ile gecti Elhamdullilah...
ama kendi kızımin yaninda sevincimi simdilik belli edemedim...
Neden anne,Neden!!
aylarca hazirlandi dua da etti.. Allaha da teslim oldu..
ama Rabbimin hikmettine Sual olunmaz!! neden gecemedigini bilmiyorum.. anca bundaki SIRRI-i hikmetti Rabbim bilir...
ama Her Olanın Bir Sebebi Hikmeti Vardır

Hiç bir anne evladının acı çekmesini istemez.. evladının acısı ana yüreğini dağlar..
ama ben yine diyorum ki Rabbim hakkinda Hayırlısıni versin inşaAllah
evladimin sadece Dünyasini degil ahirettini de kurtarmasi icin Hayırlı olanini istiyorum...
Bir Anne,evladının acı çekmesini,ağlamasini seyretmesi ana yüreğini sızlattir!!
elimden Dua dan baska hic bir sey gelmedi ben de ağlayarak ve kızım icin Dua ederek
Rabbim daha zorlu imtihanlardan korusun diye, diye uyumusum...
Dün gece annemi daha iyi anladım...
vermezse mabut neylesin Muhacir...her şey nasip kısmet meselesi...
Elinden gelen her şeyi yaptıysan, karşına çıkacak sonuç nasip ve kısmettir.

Üst Alt