Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Allah razı olsun ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 34871" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah razi olsun..bu sozu o kadar cok kullanirim ki bir gun 5 yasindaki Cennet kokulum manevi KIZIM dediki.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">ANNE!neden sen hep...Allah razı olsun.God bless You..diyorsun..bir an afaladim..</span></p><p><span style="color: black">cocugun dikkatiini cekmis!</span></p><p><span style="color: black">Allah'ın bizden razı olması ne demektir?ki..sorusunu sorarken gozlerinde ve yuregindeki masumlugu okunuyordu...</span></p><p><span style="color: black">Neden Allah`in bizden razi olmasi bu kadar onemliydi ki?</span></p><p><span style="color: black">Neden ben karsimdaki din kardesime..Ondan Razi da olsam da KIRILSAM da Allah SENDEN de RAZI olsun..diye yuregimdeki..iman nuru ile din kardeslerime Tesekur ediyordum..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Oysa bu kelime...bir güzel dua.dir!..</span></p><p><span style="color: black">din kardeslerime her an dualar ettigimin bilincinde degildim belki de...belki de ruhumdaki Rahmani..duygu beni boyle bir soze..tesvik ediyordu..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">insanlari cok sevdigim ve hep ne yaparlarsa yapsinlar Yaradanlarindan oturu razı oldugum icin hep Allah`in da razı olmasini..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Rabbinin huzuruna Kul HAKKI ile gitmemeleri icin ben HAKKIMI helal ettigimi ve onlardan her halukarda RAZI oldugumu Rabbimin huzurunda sahitlik yapiyordum. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Belki ben din kardeslerimden RAZI olursam Rabbim de Ben den RAZI olur diye mi dusunmustum?.ki ..Cennet kokuluma boyle izah etmistim..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Allah'ın bizden razı olması ne demektir?Bakalım Kur'ân-ı Kerîm ne cevap verecek?</span></p><p><span style="color: black">"Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedî olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. ..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır"Tevbe suresi, 72. </span></p><p><span style="color: black">Bu ayeti okuyunca daha iyi anladıgımız ve söylediğimiz "Allah razı olsun" kelimesi, ne güzel bir dua.oldugunu tum benligim ile iman ettim..</span></p><p><span style="color: black">Aslinda Teşekkür edilecek, sağol denilebilecek durumlarda da "Allah razı olsun" diyoruz.Bu duaların kültürümüze, dilimize bu denli işlemesi ne kadar hoş..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Belki kulaklarımız aşina olduğundan farkında değiliz ancak bu dualar çok önemli, çok güzel dualar....</span></p><p><span style="color: black">bizleri bilinc alti..,Rabbimize,Dinimize..milli, kultur ve ve aslimiza bagliyan bir Gonul duasi..bir din kardesin bir din kardesine yurekten en guzel temenisi de olabilir..diye dusunuyorum..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">beni sevenlerden de de sevmiyenlerin de..</span></p><p><span style="color: black">Allahin RAZI olmasini tum imani, din kardesligim ile yurekten istiyorum..</span></p><p> </p><p><span style="color: black"> cunku..Habib-i Kibriyâ, Rasûlullah(s.a.v) (s) şöyle buyurmaktadır: "kendiniz için istediğiniz bir şeyi, mü'min kardeşiniz için istemedikçe gerçekten iman etmiş olmazsınız...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Ben Nasil Allahin benden RAZI olmasini istiyorsam din kardesim icin de istemem gerekmez mi?</span></p><p><span style="color: black">Dostluk, kardeşlik, birbirine ALLAH rızası için değer vermek ve en önemlisi verilen değerin değerini bilmek.... </span></p><p><span style="color: black">İnşallah dualarımızda bizlerde cömert olalım ki Peygamber efendimiz sav inde buyurduğu gibi “ duasında cömert olmayanın yapmış olduğu duanın Allah katında değeri yoktur”</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Biz Rabbimden Raziyiz.. ins.Rabbim de cumlemizden razi olur..ALLAH 'TAN RAZI OLALIM...umut ederiz ki ALLAH 'TA BİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 34871, member: 1049"] [COLOR=black]Allah razi olsun..bu sozu o kadar cok kullanirim ki bir gun 5 yasindaki Cennet kokulum manevi KIZIM dediki. [/COLOR] [COLOR=black]ANNE!neden sen hep...Allah razı olsun.God bless You..diyorsun..bir an afaladim..[/COLOR] [COLOR=black]cocugun dikkatiini cekmis! Allah'ın bizden razı olması ne demektir?ki..sorusunu sorarken gozlerinde ve yuregindeki masumlugu okunuyordu...[/COLOR] [COLOR=black]Neden Allah`in bizden razi olmasi bu kadar onemliydi ki? Neden ben karsimdaki din kardesime..Ondan Razi da olsam da KIRILSAM da Allah SENDEN de RAZI olsun..diye yuregimdeki..iman nuru ile din kardeslerime Tesekur ediyordum.. [/COLOR] [COLOR=black]Oysa bu kelime...bir güzel dua.dir!..[/COLOR] [COLOR=black]din kardeslerime her an dualar ettigimin bilincinde degildim belki de...belki de ruhumdaki Rahmani..duygu beni boyle bir soze..tesvik ediyordu.. [/COLOR] [COLOR=black]insanlari cok sevdigim ve hep ne yaparlarsa yapsinlar Yaradanlarindan oturu razı oldugum icin hep Allah`in da razı olmasini..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Rabbinin huzuruna Kul HAKKI ile gitmemeleri icin ben HAKKIMI helal ettigimi ve onlardan her halukarda RAZI oldugumu Rabbimin huzurunda sahitlik yapiyordum. [/COLOR] [COLOR=black]Belki ben din kardeslerimden RAZI olursam Rabbim de Ben den RAZI olur diye mi dusunmustum?.ki ..Cennet kokuluma boyle izah etmistim.. [/COLOR] [COLOR=black]Allah'ın bizden razı olması ne demektir?Bakalım Kur'ân-ı Kerîm ne cevap verecek? "Allah mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara, ebedî olarak kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde çok güzel köşkler vadetti. ..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Allah'ın rızası ise, bunların hepsinden daha büyüktür. İşte bu büyük başarıdır"Tevbe suresi, 72. Bu ayeti okuyunca daha iyi anladıgımız ve söylediğimiz "Allah razı olsun" kelimesi, ne güzel bir dua.oldugunu tum benligim ile iman ettim.. Aslinda Teşekkür edilecek, sağol denilebilecek durumlarda da "Allah razı olsun" diyoruz.Bu duaların kültürümüze, dilimize bu denli işlemesi ne kadar hoş.. [/COLOR] [COLOR=black]Belki kulaklarımız aşina olduğundan farkında değiliz ancak bu dualar çok önemli, çok güzel dualar....[/COLOR] [COLOR=black]bizleri bilinc alti..,Rabbimize,Dinimize..milli, kultur ve ve aslimiza bagliyan bir Gonul duasi..bir din kardesin bir din kardesine yurekten en guzel temenisi de olabilir..diye dusunuyorum.. [/COLOR] [COLOR=black]beni sevenlerden de de sevmiyenlerin de.. Allahin RAZI olmasini tum imani, din kardesligim ile yurekten istiyorum..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black] cunku..Habib-i Kibriyâ, Rasûlullah(s.a.v) (s) şöyle buyurmaktadır: "kendiniz için istediğiniz bir şeyi, mü'min kardeşiniz için istemedikçe gerçekten iman etmiş olmazsınız... [/COLOR] [COLOR=black]Ben Nasil Allahin benden RAZI olmasini istiyorsam din kardesim icin de istemem gerekmez mi? Dostluk, kardeşlik, birbirine ALLAH rızası için değer vermek ve en önemlisi verilen değerin değerini bilmek.... İnşallah dualarımızda bizlerde cömert olalım ki Peygamber efendimiz sav inde buyurduğu gibi “ duasında cömert olmayanın yapmış olduğu duanın Allah katında değeri yoktur” [/COLOR] [COLOR=black]Biz Rabbimden Raziyiz.. ins.Rabbim de cumlemizden razi olur..ALLAH 'TAN RAZI OLALIM...umut ederiz ki ALLAH 'TA BİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Allah razı olsun ..
Alt