Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Allah (c.c)
ALLAH C.C'nün ZATİ SIFATLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="omer_ömer" data-source="post: 111227" data-attributes="member: 15295"><p>Bu nasıl bir ifade kardeşim.? </p><p></p><p>Bilmediğin, amma varlığını kabul ettiğin bir Allah inancına sahipsin. </p><p>Ne demek, Allah 'ın <strong>yaratılışı</strong>ndaki deliller..?</p><p></p><p>Yine aynı kelime..? Allah 'ın <strong>yaratılışı</strong> nasıl bir ifade bu.? Yazdıklarını okumuyor musun.? Eksiğim, noksanım var mı diye kontrol etmiyor musun.? </p><p></p><p>Aynı satırlar içerisinde yine aynı kelime.! Allah 'ın <strong>yaratılışı</strong>..! Sen nasıl bir yaratıcıya inanıyorsun.? Böyle bir ifade nasıl kullanılır anlamış değilim..</p><p></p><p></p><p>İnsan yaratılış olarak sınırlı olacak. Bu sınırlı hali ile Allah 'ın Zatı üzerine düşünecek, tefekkür edecek.? </p><p></p><p>Fiili ve subuti sıfatlarını anladın mı ki, kendini, Zati sıfatlarını düşünmeye, tefekkür etmeye zorluyorsun.!</p><p></p><p>Allah ıslah etsin.. Yine aynı kelime, ''<strong>yaratılışı</strong>'' ifadesini kasıtlı mı kullanıyorsun.?</p><p></p><p></p><p>Kavramanın imkansız olduğu bir Yaratıcıyı, nasıl tefekkür edebilirsin.? Yine ''<strong>yaratılışı</strong>'' ifadesi.? </p><p></p><p>Ne yazdığının farkında olamayan, Hz. Allah 'ın Zati sıfatları üzerinde nasıl düşünebilir, nasıl tefekkür edebilir.?</p><p></p><p></p><p>Anlaşılması mümkün değildir.! Diyorsun, hala tefekkürden bahsediyorsun. Ben seni anladım, cevap yazmak zorunda değilsin.</p><p></p><p></p><p>Satırların, ifadelerin ortada. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Tehlikeli olana doğru yolculuk..! Sınırlarını kendin mi belirledin ki, belirlenmiş olan sınırını bileceksin.?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omer_ömer, post: 111227, member: 15295"] Bu nasıl bir ifade kardeşim.? Bilmediğin, amma varlığını kabul ettiğin bir Allah inancına sahipsin. Ne demek, Allah 'ın [B]yaratılışı[/B]ndaki deliller..? Yine aynı kelime..? Allah 'ın [B]yaratılışı[/B] nasıl bir ifade bu.? Yazdıklarını okumuyor musun.? Eksiğim, noksanım var mı diye kontrol etmiyor musun.? Aynı satırlar içerisinde yine aynı kelime.! Allah 'ın [B]yaratılışı[/B]..! Sen nasıl bir yaratıcıya inanıyorsun.? Böyle bir ifade nasıl kullanılır anlamış değilim.. İnsan yaratılış olarak sınırlı olacak. Bu sınırlı hali ile Allah 'ın Zatı üzerine düşünecek, tefekkür edecek.? Fiili ve subuti sıfatlarını anladın mı ki, kendini, Zati sıfatlarını düşünmeye, tefekkür etmeye zorluyorsun.! Allah ıslah etsin.. Yine aynı kelime, ''[B]yaratılışı[/B]'' ifadesini kasıtlı mı kullanıyorsun.? Kavramanın imkansız olduğu bir Yaratıcıyı, nasıl tefekkür edebilirsin.? Yine ''[B]yaratılışı[/B]'' ifadesi.? Ne yazdığının farkında olamayan, Hz. Allah 'ın Zati sıfatları üzerinde nasıl düşünebilir, nasıl tefekkür edebilir.? Anlaşılması mümkün değildir.! Diyorsun, hala tefekkürden bahsediyorsun. Ben seni anladım, cevap yazmak zorunda değilsin. Satırların, ifadelerin ortada. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Tehlikeli olana doğru yolculuk..! Sınırlarını kendin mi belirledin ki, belirlenmiş olan sınırını bileceksin.? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Allah (c.c)
ALLAH C.C'nün ZATİ SIFATLARI
Alt