Allah bildiği gibi yapsın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iman.jpg

Selamun aleyküm gönül dostlarım sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun..
Mesleğim icabı Check-up sağlık yoklaması yapmıştım, dün Aile doktorum aradı ve sol göğsünde ribroadenom isimli 11 mm çapında bi kist var dedi..
ve 22 Ocakta emin olmak için ultrason randevusu yaptı..Hayırlısı olsun ..

Rabbim; verdiğine de, vermediğine de,Ağlattığına da, güldürdüğüne de, EyvAllah..Kahrında hoş lütfunda hoş ..
Rabbim bana neyi layık gördü isen onu seve,seve yaşayacağım Hamd olsun...

Rabbim ,Kendi yetimim ve engelli olan kızim ve koruyuculuğunu yaptığım Çocuklarımın halen bir anneye ihtiyacı olduğunu benden daha iyi biliyor
ve Rabbim bildiği gibi yapsın..Ben Rabb'imden de Rabb'imin takdirinden de razıyım.....

Doktor olacak olan kızım duyunca çok üzüldü. genç işte olaya hikmet gözüyle bakamıyor.........

Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir...

acilangul1

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm ablacım, öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifanı nasip etsin inşallah... sen bize lazımsın :) kendine dikkat et inşallah daha başlangıç evresindedir de hemen atlatırsın.. hem çocuklarına, hem yetimine, hem sevdiklerine hem de bizlere bağışlasın Cenab-ı Allah'ım seni...
seni seviyoruz ablacım Allah'ım şifa verenlerin en hayırlısı sensin katından öyle bir şifa bahşet ki ablamızı bizlere müjdeli haberle döndür inşallah...AMİN ..
Allah'a emanet ol ablacım iyi haberlerini bekliyorum....:)

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
hy.. Geçmiş olsun gönül sızım Her işinde bir hikmet olan Rabbim beterinden saklasın, şifalar nasip etsin. İnşaALLAH hayırla sonuçlanır.

Naciye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Geçmiş olsun hocam; Allah c.c., Şafi ismiyle tecelli etsin;
bu imtihanı hayırlısıyla vermeyi nasip etsin size.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayir.jpg

Allah cc. sizlerden razı olsun!! Her işinde bin hikmeti olan Rabbimin bu olayda muhakak ki bir hikmetti ve sebebi vardır..
Hayırlısı olsun..Rabbimin rızasını istiyorum ondan gelen herşeye razıyım O cc da benden razı olur inşaAllah..

Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir...

Rabbim tüm hastalara şifa vermesini,sıkıntıda olanlarin sıkıntılarını gidermesini, bekar kardeşlerimize hayırlı kısmet nasip etmesini, hakkımızda herşeyin hayırlısını vermesini Rabbimden diliyorum..Rabbimin sevdiği ve razı olduğu kullardan olmamız duası ile...selametle..

duaa..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım çok geçmiş olsun. Rabbim o güzel isimlerinin hürmetine ismi azamlarının hürmetine şifa nasip eylesin evlatlarına bağışlasın. İnşallah ultrasonda tertemiz çıkar ve bir yanılgıdan ötürü böyle birşey çıkmış olur. İnşallah bizlerde hayırlı haberlerini alırız ablacım Allah'a emanet ol...

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Çok geçmiş olsun sayın gönülsızım, derdi veren dermanını ve şifasınıda verir inşaalah.
selam ve sevgiler gönülden dualarımdasınız...

gülcem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım. Allah'ım mübarek peygamberimizin yüzü suyu hürmetine hayırlı bir sonuçla çıkmanı nasip etsin inşallah. Sana muhtaç başta çocukların ve koruyuculuğunu üstlendiğin kişiler varken Yaradan seni onlardan ayırmayacak ben inanıyorum ki iyi huylu çıkacak işallah. Ablam Allahım nefesini sana muhtaç çocuklarının üzerinden eksik etmesin. Rabbim sana da senin nezlinde şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin. Allah yar ve yardımcın olsun...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gönül dostum kalbimin tevafuk köşesi, dün akşam sen bu satırları yazarken yüreğime sebebini anlamadığım sızı inmişti telefondan girip okuduğumda, anladım ki sızının sebebi gönül sızısı imiş.:( Rabbül aleminden senin için acil şifa ve kontrolünde temiz sonuç için duacıyım gönül dostum. zor zamanlarımızda tutunduğumuz gönül dalımızsın sen. Rabbim beraber sağlıkla evlatlarınla bizlerle hayırlı bereketli ömür nasip etsin inşallah. Hayırlı haberlerini almak üzere Allah cc emanet ol adı güzel kendi güzel arkadaşım.
güüll.,

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,
Çok geçmişler olsun gönül sızım hocam. İnşaAllah ultrasonda temiz çıkar. Allah seni yetimine, sevdiklerine bağışlasın. Hoşçakalın, sağlıkla kalın İnşAllah.

gdemir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül Sızım Rabbim şifalar versin.Anlattıklarına göre geçmişte ne badireler atlatmışsın. Bunuda atlatırsın İnşaAllah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah cc. razı olsun,Rabbim bana neyi layık gördü isen onu seve,seve yaşamaya hazırım..
Ben 22 Ocakta ki ultrason randevusunu unutmuştum!!Endişelenmeye ,stresse girmeye bile vaktim yok..:tüüh:, Hayırlısı olsun .
Hayatımdaki olumsuzluklar için aynı yerde takılıp kalacağıma ben yetimlerime hizmet ve sevgi vermeye bakarim..
hayatımı dolu,dolu ,mana ve hissiyat ile yaşayanlardanım.

Hayat Ne Geçmiştir Ne de Gelecek... Hayat İçinde Yaşadığımız An'dır...
Üzgün olmak istiyorsanız geçmişte yaşayın.
Endişeli olmak istiyorsanız gelecekte yaşayın.
Huzurlu olmak istiyorsanız ŞİMDİ’de ANda yaşayın...
geçmiş geçip gitmis..gelecek muammadir..
Sen sen ol ki AN da yaşa ki gelecek te de pişman olmıyasın...

“Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür.”
Can Yücel
acilangul1

ruyamruya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah şifa versin,Allah seni evlatlarına bağışlasın İnşallah Ablacım.. :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
En sevdiğim sözdür;
Rabbim biliyor! ve bildiği gibi yapsın.
ben O cc. ve Hükmüne razıyım El-Hakem c.c İsyan asla aklımızdan geçmez.Kahrın da hoş lütfun...da hoş derim.
Sen’den geleni hediye kabul eder..Tevekkül ederim.
Gözyaşlarım hükmüne rızamdır,Sen’den gelene âminimdir.
El-Hakem c.c.SEN hükmünle kimseyi,Günahından fazla cezalandırmazsın.Hükmüne razıyım.

“O, hükmedenlerin en hayırlısıdır.”
Yunus Suresi 10/ 109.

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH C.C şifa versin...

Eğer ki o kist değil de o boyutlarlarda bir timör olsa,hele ki yayılan habis bir timör olsa sonuçları çok daha ağır olurdu...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sessizgemi.jpg

Sessizce dökülür kelimeler yüreğinden..alırsın eline kalemini yazmak istersin ama yaşadıklarını ve hissediklerini O an yazamaz!!ve o susarsın.
Neden sustuğunu düşünmeye başlar ve sonunda gözlerinden yaşlar boşalır,
Yüreğine su dolar ve batmaya başlarsın.
Yüreğine ulaştığında ise günlerdir susuz kalan insanın kana kana su içtiğinde ferahlaması gibi ferahlar yüreği...Ve göğsü genişlemeye başlar.Göğsü genişledikçe hayalleri de değişir.
Ve uzaklara çok uzaklara götürür insanı...Ve nefesini içine büyük bir rahatlıkla çeker.
" Rabbim sana şükürler olsun.iyiki varsın" der...

ve sessizce Sessiz gemiye biner ve Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi,umut ile geleceğe doğru yol alir.....

SEVGİNİN AŞKIN ALLAHA SEVDALILARIN SESİDİR EZAN . GEMİ LİMANDAN AYRILMADAN SENDE BİN HEY CAN ...

Ya şevk içinde harap ol..Ya aşk içinde gönül
Ya lale açmalıdır göğsümüzde, yahut gül..
Hây'dan geldik, Hû'ya gideriz ..

acilangul1

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
selamun aleyküm ablacım; inşallah hayırlı haberlerini alırız Allah'a emanet ol...duaa.. acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah cc. razı olsun,Rabbim bana neyi layık gördü isen onu seve,seve yaşamaya hazırım..
ve Hamd olsun doktor hatası kist bile yokmuş..çok sağlıklısın dediler...:tamam:.
ohh bee Üzerimden dağ gibi bir yük indi... Allah cc. Dua eden herkesden razı olsun.

Üstadım! dolmamış çilemiz var ise;Allahu alem,Hâl-Ene imtihan ve eksiğimiz var demektir..

acilangul1

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım ne kadar güzel bir haber oldu şükürler olsun. İnşallah Rabbim bir daha böyle tedirgin edecek hatalardan ve gerçek çıkacak rahatsızlıklardan korusun. Gelmiş geçmiş olsun ablacım Rabbim sana evlarınla yaşayacağın mutlu huzurlu bir ömür nasip eylesin ve seni başlarından başımızdan eksik etmesin ablacım. Cuman mübarek olsun Allah'a(c.c) emanet ol...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
msum.. neyse çok şükür... haydi geçmiş olsun.

Üst Alt