Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Alkollü Olduğunda :))))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 31658" data-attributes="member: 3"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Adam ve karısı polis kontrolüne denk gelmiş. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Adam arabayı hemen sağa çekmis. </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Polis: "Beyefendi direksiyon başında cep telefonuyla konuşuyordunuz."</span> </p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Adam: "Konuşmuyordum. Bipleyince şarjı mı bitiyor diye baktığım için elimdeydi." </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Adamın yanında oturan karısı lafa karışır: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Aa yapma hayatım. Yarım saattir ortağınla tartışıyorsun." </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş:</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmadınız?" </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Memur bey, takmıştım. Siz durdurunca çözdüm." </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Karısı yeniden söze karışmış: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Hayatında bir kere emniyet kemeri taktın mı acaba!" </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Adam sakin kalmaya çalışırken, polis yine sormuş:</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Beyefendi sinyaliniz de kırık." </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Kırık mı? Sabah kontrol ettim, kırık değildi. Yolda oldu herhalde." </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Karısı:</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Amma da attın. 3 haftadır söylüyorum yaptır diye!" </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Adam en sonunda dayanamayıp karısına bağırmış: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Sussana ya! Bıktım zaten dırdırından!"</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Polis kadina dönüş: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Hanımefendi eşiniz size hep böyle mi davranır?" </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Kadın cevap vermiş: </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> "Hayır... sadece alkollü olduğu zaman."dfgtn</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 31658, member: 3"] [INDENT][SIZE=3]Adam ve karısı polis kontrolüne denk gelmiş. [/SIZE] [SIZE=3] Adam arabayı hemen sağa çekmis. [/SIZE] [SIZE=3] Polis: "Beyefendi direksiyon başında cep telefonuyla konuşuyordunuz."[/SIZE] [SIZE=3] Adam: "Konuşmuyordum. Bipleyince şarjı mı bitiyor diye baktığım için elimdeydi." [/SIZE] [SIZE=3] Adamın yanında oturan karısı lafa karışır: [/SIZE] [SIZE=3] "Aa yapma hayatım. Yarım saattir ortağınla tartışıyorsun." [/SIZE] [SIZE=3] Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş:[/SIZE] [SIZE=3] "Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmadınız?" [/SIZE] [SIZE=3] "Memur bey, takmıştım. Siz durdurunca çözdüm." [/SIZE] [SIZE=3] Karısı yeniden söze karışmış: [/SIZE] [SIZE=3] "Hayatında bir kere emniyet kemeri taktın mı acaba!" [/SIZE] [SIZE=3] Adam sakin kalmaya çalışırken, polis yine sormuş:[/SIZE] [SIZE=3] "Beyefendi sinyaliniz de kırık." [/SIZE] [SIZE=3] "Kırık mı? Sabah kontrol ettim, kırık değildi. Yolda oldu herhalde." [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Karısı:[/SIZE] [SIZE=3] "Amma da attın. 3 haftadır söylüyorum yaptır diye!" [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Adam en sonunda dayanamayıp karısına bağırmış: [/SIZE] [SIZE=3] "Sussana ya! Bıktım zaten dırdırından!"[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Polis kadina dönüş: [/SIZE] [SIZE=3] "Hanımefendi eşiniz size hep böyle mi davranır?" [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Kadın cevap vermiş: [/SIZE] [SIZE=3] "Hayır... sadece alkollü olduğu zaman."dfgtn[/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Alkollü Olduğunda :))))
Alt