aleviyim

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
sevgilimle 2 senedir konuşuyoruz kendisi yurt dışında 1 ay sonra istemeye gelicekler fakat ben aleviyim napıcagımı bilmiyorum ciddi düşünüyoruz alevi oldugumu bilmiyorlar saklamadım belli etmeye çalıstım ama anlamadı nasıl açıklayacağım bilmiyorum bizlerde sorun yok ama karşı taraf hep karşı çıkıyor. hayalllerim var yıkılmasından korkuyorum bir hiç uğruna....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sevdigimivermiyorlar.jpg

Merhaba Busram Kardesim huzura ,hikmette boyle evlilik gibi HAYIRLI bir ise yalan SIR ile nasil basliyabilirsiniz ki..
Insan Sevdigine karsi verebilecegi en guzel hediye, Sevgi, Guven, durustluk,samimiyet dir!Bunlar yoksa hic bir iliski Saglikli ve huzurlu bir sekilde yurumez..
Keske is ciddiye gitmeye basladiginda gercegi soyleseydiniz..
iki sene saklanmis, Ya ona karsi durust olmadiginizi dusunurse ne yapacaksiniz?
boyle olaylarda her kesin tepkisi ve davranisi farkli olabilir...
ve Siz de Onun secim, tepki ve kararina Saygi duymalisiniz...
Kendinizi onun yerine koyun..Kabulenmek kolay olmiyacaktir.. Hakkinizda Hayirlisi...
Hayrı ve şerri Allah bilir..Evlilik tamamen kader ve Rabbimin bir lutfu veya imtihanidir..

Kûn Ol der ve olur!’…
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur. Azametinin tescilidir satırlar kırılır dökülür… Kûn…
Sözün başladığı yerdir!Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu kalemimin lafzını haykırışa başladığı yerdir.’Ol der ve oluverir...
Kelamıma ‘ol’ dediği yerdir…
Bütün yasakların yasak olduğu lafzının kelimelere büründüğü her şeyin O’nun olduğu yerdir Kûn!’Olma’ nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an…

"Allah isterse her sey mumkundur kardesim.
"bir işe hükmettiği zaman ona sadece 'ol' der ve o da oluverir."
bakara 117

ey kainatın minyatürü insan.!
Kalbini danışman,aklını katib kıl...
Vicdanını hakim azalarını memur kıl...
Böylece kendi anayasanı haklaştırmış olursun

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
haklısınız teşekkür ederim bilemiyorum hiç aklımıza gelmemişti sanırım onlarında hayırlısı neyse onu diliyorum RABBİMDEN :)

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamu aleyküm, gönül sızım hocam gereken cevabı vermiş fakat bende ilave olarak,
''bu fani alemde hiçbirşey gizli kalmaz elbet birgün meydana çıkar'' keşke belli etmeye çalışmayıp dobra dobra söyleseydin,de hiç olmazsa sık sık çelişkili kötü rüyalar görmezdin, diyorum.

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
evet doğru diyorsunuz diyorum ya hiç aklıma gelmedi 10 senelikten fazla tanışmızlığımız var hep babamla kılarlardı namazlarını. ama ben unuttum bugün söylüycem rüyalarıma son vericem hiç birşey böylesine kafamı kurcalamamıştı. sizlerdenn ALLAH razı olsun

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim.

busramm.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evet o kadar doğru ki şükürler olsun rabbime cok uğrastık ama deydi bu mesajı yazdıgım gunden beri mezhep ayrılıklaryla uğrastık sizin sayenizde söyledim kadar önemli birşey değilmiş aslında :) keske daha önceden anlatsaydım bu kadar beklemezdik en azından aileleriye bu konudan çelişkide kalan çoktur söyleyin söyleyin ki kendinize dert yapmayın sorun cıkartmayın ;) :) tekrar tekrar teşkkür ederim ALLAH razı olsun :) şükürler olsun RABBİM bekleyenlerin kafasında soru olanlara yardımcı olsun iyi gunlerde kalın.

Üst Alt