Alaplı kara teslim oldu

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Alaplı'da kar yağışı vatandaşlar ve esnaflar için kabusa dönüştü
ALAPLI KARA TESLİM OLDU

Alaplı ilçesinde Cumartesi akşam saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı teslim aldı. Belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmaları sürerken, bazı sürücüler ise yolda kaldı. Belediye çalışmalarında başarısız oldu.Köy yolları ana yollar dışında hemen hemen hepsi kapalı.Ekmek taşıyan araçlar köylere çıkamadı.Özel İdare Şantiyesine ait grayder arıza yaptı
Sürekli yağan kar sonrasında bazı araçlar yolda kaldı. Belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başladı.Yetesiz kalınca Orman işletmesi grayderi çağrıldı.Grayderi taşlıyan çocuklar çamlarını kırdı. Özellikte siteler mevkiinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yayalarda yürümekte zorlandı. Ambulansların da zorlandığı yolda kar temizlik çalışmalarının sürekli olarak yapılacağı bildirildi.
Belediye ana yolları açmakta yetersiz kaldı.Şehir merkezi Ali Alp caddesi ve Hükümet caddesi temizlenemedi. Vatandaşları kendi araçlarını kurtarmak için kar temizlediler.
Dükkan önlerini ve kadırımları esnaflar temizlediler.
112 Acilin bulunduğu eski SSK Dispanser Binasısının önü temizlenemediğinden 112 aracı çıkamadı. Akşam saatlerinde çıkabildi.
Sular kesildiğinden vatandaşlar ve esnaf mağdur kaldı. Bidonlarla su taşıyanlar taşıma suyla çay yapan esnaflar görüldü.
Terminale ve Karşıyaka'ya giden gelen vatandaşlar köprü temizlenmediğinden zor gidip gelebildiler.

18 Ocak 2012, 07:47

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Bizde kara hasretiz İstanbulda, çoluk çocuk hepimiz özledik bu güzel manzaraları. Enson Armutluda gördük kar 2010 ocak, hemde ne kardı yolda, tipi fırtına Akşam ancak vardık. kar artık tamponlara sürtmeye başlamıştı ki kazasız belasız Arabada 6 büyük 3 küçük toplam 9 kişi yolu bitirdik. Tesadüf arabada karlastikleri vardı, kıştan önce ucuz diye takmıştım, Karlastiklerinin çook büyük faydası oluyor, tabii benim gibi usta bir şöför de şart.
vroumvroum07.gif
O karda nasıl vardık hala inananmıyorum. Unutamadığım, müthiş bir karlı yolculuktu. Birdaha denk gelmez herhalde

7017215fcff522bc1e5a9974.jpg

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
tabii benim gibi usta bir şöför de şart.
vroumvroum07.gif
O karda nasıl vardık hala inananmıyorum. Unutamadığım, müthiş bir karlı yolculuktu. Birdaha denk gelmez herhalde
Bidaha denk gelmez olurmu hocam sağ olan ne günler görüyor,
ben birzamanlar kamyonla 270 klm, yolu 12 saatte aldım ve ogün 500 lt, mazot yaktım,
ve geçen hafta bugün,de bu arabayla
yzlZE.jpg

2,5 saatlik yolu 4 saatte aldım ne kard,ı o be önünde 5 mtr ilerisi görmüyordu heygidi heyysırıtık.:,

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Ha senin araba iyi usta, ben rusyaya bile giderim o arabayla. ben 2000 clio hacback la gittim 9 kişi sen ne diyondayi;.:. Birdaha denk gelmez dedim çünkü. Kimse bilerek öyle havada yola çıkmaz. sen niye çıktın dersen. feribot iptal, başka yol yok, 15 tatil bitmek üzere, kar da 3-4 gün daha sürer diyolar., neyapalım öyle çıktık. 8 saat sürdü bizim yolculukmsum..

Üst Alt