Akraba evliligi yaptim bosandim

Romantikssv

Kurallara Uymadı
Üyemiz
12 sene once bosandim, kisa bir sure evli kaldim. Aldigim hanim akraba evlililiginden olma biriymis, kafasi ve bazi yerleri hastaliniyordu. Ha bir de bosandim ben pek maddi sikinti yasamiyorum.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
12 sene once bosandim, kisa bir sure evli kaldim. Aldigim hanim akraba evlililiginden olma biriymis, kafasi ve bazi yerleri hastaliniyordu. Ha bir de bosandim ben pek maddi sıkıntı yasamiyorum.
Eh geçmiş olsun diyelim. Allah bundan sonrası için hayır nasip etsin.

Romantikssv

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Akraba evliliginden olma insanlarda bir cok turden olusan hastaliklar gorulebiliyor. Bu yuzden bu turlerde evlilik tehlikeli oluyor. Yani ben akraba evliligi yapmadim, aldigim tarafta olusan hatalar bunlar.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Akraba evliliginden olma insanlarda bir cok turden olusan hastaliklar gorulebiliyor. Bu yuzden bu turlerde evlilik tehlikeli oluyor. Yani ben akraba evliligi yapmadim, aldigim tarafta olusan hatalar bunlar.
Tamam anlaşılmıştır, başlık öyle düşündürüyor fakat önemli değil yazıyı okuyan anlar zaten.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
12 sene once bosandim, kisa bir sure evli kaldim. Aldigim hanim akraba evlililiginden olma biriymis, kafasi ve bazi yerleri hastaliniyordu. Ha bir de bosandim ben pek maddi sikinti yasamiyorum.
Selamunaleyküm,
Kardeşim hakikatten geçmiş olsun evlendiğin kişinin akraba evliliğinden olduğunu iyiki çabuk anlamışsın da kafası ve bazı yerleri hastalanıyordu dediğin o kişide neticede bir insan ve hastalıklar biz canlılar içindir ve hastalıklarıda şifasınıda veren rabbimizdir de kusura bakma ama bu açtığın konu ne konusu? yani manası ne?
Sormamda gayem; bu bölüm İslami Evlilik İndexi bölümü değil, dök içini rahatla bölümü hiç değil, bu bölüm tanışma bölümü kardeşim tanışma bölümücddvb..
Not: şimdilik konuyu dertleşme bölümüne taşımadım, ölmez sağ kalırsam yarın bu vakitlerde taşırım inşAllahçook kommiik

Üst Alt