Aklınıza takılan çoğu sorunun cevabı

sofi1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım amacım reklam değil ben burdan ilk zamanlarda bir çok şey öğrendim.Bu site çok hoşuma gitti video destekli ateistlerin aklına gelen sorulardan,yaratafılış delilleri, şeytan vesvesesine, Kur'an mucizlerinden, Cehennem, Cennet, Kader, kaza, namaz kılamayanlara olacaklar, faiz yiyenlerin durumu vb. birçok konuda ehli sünnet ile hazırlanmış ve akılda soru bırakmayan animasyonları burdaki arkadaşlarada paylaşmak istedim. Bilen vardır siteyi bilmeyen kardeşlerimizde bir an önce izlemesini tavsiye ederim.
[Maddi çıkar gözetilmemesi şartıyla telif hakkı ödemeden tüm videolarımızı izleyip indirebilirsiniz.]
https://www.seyrangah.tv/

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Hoşgeldin, normalde forumdan dışarıya link vermiyoruz. Amacın paylaşım yapmaksa amenna buyur. Ancak amaç sadece link paylaşıp çekip gitmekse ki kısa sürede belli olur. O zaman konuyu silerim. Bilgilendirmiş olayım. Yani kısaca forumda aktif olan, özgün paylaşım yapan arkadaşlarımıza tölaranslıyız. Ancak sadece tanıtım yapmak, link vermek için gelenlere müsade etmiyoruz.

sofi1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşşekürler amacım faydalı paylaşımda bulunmak istemiştim.En kısa zamanda paylaşımlarda bulunurum İnşallah.

Üst Alt