• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Aklıma gelen kötü düşüncelerden nasıl kurtulurum?

Eymel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Ocak 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Selamün aleyküm hocam, aklıma gelen kötü düşüncelerden nasıl kurtulurum? insan neden hep kötü düşünür, namaz kilarim, kuran okurum. Halit Ertuğrul, Ahmet günbay yildiz kitaplari okurum hiç okumasam günde bir iki Yasin okurum. Facebook dini sayfalardan süreler, cüzler alip okurum yani elimden geldiğince. Okumayi çok severim ama içimde hep kötü düşünceler var nasil atlatabilirim. Mesela 33 yaşinda iki çocuk annesiyim hep ya eşim ölürse ya ona bişey olursa ben ne yaparim çocuklarla falan, bazen ya çocuğum ölse yani böyle düşünceler hep sariyor beni, kafam böyle şeylerle çok yoruluyor.
 

Mukum

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Mart 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Vesvese..icin dua oku bende öyleydim şimdi hamdolsun ki hiç birşeyim kalmadı ve hatta seneler geçti..birde nafile oruç tut.
 

Sanal Derviş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Mart 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Aleykum Selam Kardeşim bunların hepsi şeytanın kalbini oyalamak için vermiş olduğu veseveselerdir.

Yatmadan evvel 3 kere felak 3 kere nas , sabah kalkınca 3 felak 3 nas oku, etkili bir çözümdür denenmiştir.
 

Eylüll

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Vesveseler

Arkadaşlar ben bu derdi 2 senedir yaşıyorum baya hafiflediği zamanlarda oldu ama son 2 aydır cok fazla aklıma sürekli kötü görüntüler ve sözler geliyor. Aklıma bu şeyler geldğinde tövbe haşa sanki gülesim geliyor, içimden gülme hisleri geliyor. Mesela biri bir espri yapınca rahat gülemiyorum aklıma bu görüntü ve sözler geliyor ve sanki onlara gülmüş gibi hissediyorum ve gülmemi durduramazsam çok kötü hissediyorum. Bugun aklıma cok kötü bir şey geldi ve benim ortada hiçbir şey yokken içime gülme hissi geliyor bilerek yapıyor gibi hissediyorum. Tövbe haşa yardım edin bana lütfen Allah herkesi bu dertten kurtarsın İnşallah.
 
Üst Alt