Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Ahiret hazırlığımız ve oradaki azığımız şu sözlerdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="elifgibi" data-source="post: 4509" data-attributes="member: 149"><p>AHİRET HAZIRLIĞIMIZ VE ORADAKİ AZIĞIMIZ ŞU SÖZLERDİR</p><p></p><p>— Her türlü kötü hal ve tehlike için</p><p>La ilahe illAllâh (Allâh’tan başka ilah yoktur.)</p><p>— Her türlü bolluk ve bereket için</p><p>Elhamdüllilllah (Hamd, Allâh’a mahsustur.)</p><p>— Her türlü genişlik için</p><p>Eşşürükrü lillah (şükür, Allâh’a mahsustur.)</p><p>— Her türlü hayret verici şey için</p><p>Sübhanellah</p><p>— Her türlü darlık için</p><p>HasbiyAllâh (Allâh bana yeter)</p><p>— Her türlü günah içi</p><p>Estağfirullah</p><p>Her üzüntü için</p><p>MaşAllâh (Allâh böyle diledi)</p><p>— Her İlahi takdir için</p><p>Tevekkeltü alellah (Allâh’ tevekkül ettim.)</p><p>— Her musibet için</p><p>İnna lillah (Biz Allâh’ın kuluyuz.)</p><p>—Her ibadet ve günah için</p><p>La havle vela kuvvete illa billâh (ibadetleri yapmak ve günahlardankaçınmak ancak Alah’ın kudretiyle yardım etmesiyle mümkündür.)</p><p>— Her türlü keder içinİsteantü billâh (Allâh’tan yardım isterim)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elifgibi, post: 4509, member: 149"] AHİRET HAZIRLIĞIMIZ VE ORADAKİ AZIĞIMIZ ŞU SÖZLERDİR — Her türlü kötü hal ve tehlike için La ilahe illAllâh (Allâh’tan başka ilah yoktur.) — Her türlü bolluk ve bereket için Elhamdüllilllah (Hamd, Allâh’a mahsustur.) — Her türlü genişlik için Eşşürükrü lillah (şükür, Allâh’a mahsustur.) — Her türlü hayret verici şey için Sübhanellah — Her türlü darlık için HasbiyAllâh (Allâh bana yeter) — Her türlü günah içi Estağfirullah Her üzüntü için MaşAllâh (Allâh böyle diledi) — Her İlahi takdir için Tevekkeltü alellah (Allâh’ tevekkül ettim.) — Her musibet için İnna lillah (Biz Allâh’ın kuluyuz.) —Her ibadet ve günah için La havle vela kuvvete illa billâh (ibadetleri yapmak ve günahlardankaçınmak ancak Alah’ın kudretiyle yardım etmesiyle mümkündür.) — Her türlü keder içinİsteantü billâh (Allâh’tan yardım isterim) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
Ahiret hazırlığımız ve oradaki azığımız şu sözlerdir
Alt