Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ah Rabbim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 18722" data-attributes="member: 3"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px">Ah… RABBİM! Yandım. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Kül oldum. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Günahkâr Oldum. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Âşık oldum. </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ah… RABBİM! Onu bana yasaklayacaktın. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Öyleyse, bana onu neden tanıttın? </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Dert ortağımı, bir tek aşkımı aldın benden. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Her şeyimi alan, canımı neden almıyorsun? </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ah… RABBİM! İsyankâr oldum. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Dua etmeyi unuttum. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Senden korkuyorum. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Bana dertleri, acıları verensin. </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ah… RABBİM! Ellerimi açıp yalvarıyorum. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Onu bana, beni ona ver ne olur. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Kavuşturmayacaksan, bize verdiğin emanet canımızı al. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Biliyorum, beni cehennemin dibine atacaksın. </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Ah… RABBİM! Biliyorum beni cayır cayır yakacaksın. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Bilsem de cehennemini ondan vazgeçmeyeceğim. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Çünkü ona söz verdim, mahşerde bile seveceğime bekleyeceğime. </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> Cennetini, onsuz ne yapayım? Razıyım onunla cehennemine…</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><script language="javascript" src="https://in.sitekodlari.com/sagtus.js"></script></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 18722, member: 3"] [INDENT][SIZE=3]Ah… RABBİM! Yandım. [/SIZE] [SIZE=3] Kül oldum. [/SIZE] [SIZE=3] Günahkâr Oldum. [/SIZE] [SIZE=3] Âşık oldum. [/SIZE] [SIZE=3] Ah… RABBİM! Onu bana yasaklayacaktın. [/SIZE] [SIZE=3] Öyleyse, bana onu neden tanıttın? [/SIZE] [SIZE=3] Dert ortağımı, bir tek aşkımı aldın benden. [/SIZE] [SIZE=3] Her şeyimi alan, canımı neden almıyorsun? [/SIZE] [SIZE=3] Ah… RABBİM! İsyankâr oldum. [/SIZE] [SIZE=3] Dua etmeyi unuttum. [/SIZE] [SIZE=3] Senden korkuyorum. [/SIZE] [SIZE=3] Bana dertleri, acıları verensin. [/SIZE] [SIZE=3] Ah… RABBİM! Ellerimi açıp yalvarıyorum. [/SIZE] [SIZE=3] Onu bana, beni ona ver ne olur. [/SIZE] [SIZE=3] Kavuşturmayacaksan, bize verdiğin emanet canımızı al. [/SIZE] [SIZE=3] Biliyorum, beni cehennemin dibine atacaksın. [/SIZE] [SIZE=3] Ah… RABBİM! Biliyorum beni cayır cayır yakacaksın. [/SIZE] [SIZE=3] Bilsem de cehennemini ondan vazgeçmeyeceğim. [/SIZE] [SIZE=3] Çünkü ona söz verdim, mahşerde bile seveceğime bekleyeceğime. [/SIZE] [SIZE=3] Cennetini, onsuz ne yapayım? Razıyım onunla cehennemine…[/SIZE] <script language="javascript" src="https://in.sitekodlari.com/sagtus.js"></script> [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ah Rabbim
Alt