Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ah istanbul
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 24767" data-attributes="member: 1208"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ah istanbul </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">Ah istanbul, beni inciten şehir </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">kalbimin kırık kalpli kızı </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">başımda sevda yellerinin estiği </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">yüreğimin buz kestiği şehir </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">sevda burcunda değil kalbim </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">yak bir mum </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">umutsuz, ışıksız kaldım </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">şarkılarda dokunur oldu </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">hüzün hüzün üstüne </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">yağmur yağmur üstüne </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">şemsiyemde yok </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ah İstanbul, beni inciten şehir </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">gençliğimin ince sızısı </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">öksüz çoçuklar geziyor şimdi içimde yalınayak </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">kanadı kırık güvercinler </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">hasretim üşüyor, yüreğim çırılçıplak </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ne hüznümü paylaşacak bir yakınım var artık </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ne günahımı yakaracak bir tanrım </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ben bu kimsesizliğimi alıp kimlere gideyim </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">bütün dinlerden kovuldum </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">elifi solmuş bir gül şimdi </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">düşlerimi yasladığım sahiller </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">karanlık yüzlü adamlar külhan sokaklarında </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">çekip gitmiş yorgo'lar, jozej'ler, dimitri'ler </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">yarım kalmış düşleri beyoğlunun </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">kaldırımlarda parçalanmış bir gül </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ve solgun anılardır şimdi yerlerde sürüklenen </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">bütün yıldızların sönük </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">denizin kirlenmiş </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">nerede o güzel kokuların İstanbul </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">sevgilimin saçlarında taşıdığı bahar </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">yüreğimi sırtıma vurup</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">bilki çok uzak ülkelerden geldim </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">acıyla iki çığlık arasında bırakma beni </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">bilirim hiç bir kıyıya çıkamam artık </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">martılar da öldü </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">denizini yitiren bir martıyım ben</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">gözlerim yalnızlığın hüzün teknesi fırtınalarda</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">bir yanı zifir kıyılarımın bir yanı zehir </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">hiç bir limana çıkamam artık </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ey der yakarım yüreğimi </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">yalnız balıklar görsün</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">yalnız balıklar öpsün diye gözyaşlarımı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ah İstanbul, beni inciten şehir </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">sevdiğim kız da yok artık </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">yakamda taşıdığım karanfil de </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">ben bu yanlızlığımı alıp nerelere gideyim</span></span></p><p></p><p><a href="https://www.canim.net/sair/bolumler.php?op=katbak&id=624" target="_blank"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkslateblue">nuri can</span></span></a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 24767, member: 1208"] [SIZE=3][COLOR=darkslateblue]ah istanbul [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=darkslateblue]Ah istanbul, beni inciten şehir kalbimin kırık kalpli kızı başımda sevda yellerinin estiği yüreğimin buz kestiği şehir sevda burcunda değil kalbim yak bir mum umutsuz, ışıksız kaldım şarkılarda dokunur oldu hüzün hüzün üstüne yağmur yağmur üstüne şemsiyemde yok ah İstanbul, beni inciten şehir gençliğimin ince sızısı öksüz çoçuklar geziyor şimdi içimde yalınayak kanadı kırık güvercinler hasretim üşüyor, yüreğim çırılçıplak ne hüznümü paylaşacak bir yakınım var artık ne günahımı yakaracak bir tanrım ben bu kimsesizliğimi alıp kimlere gideyim bütün dinlerden kovuldum elifi solmuş bir gül şimdi düşlerimi yasladığım sahiller karanlık yüzlü adamlar külhan sokaklarında çekip gitmiş yorgo'lar, jozej'ler, dimitri'ler yarım kalmış düşleri beyoğlunun kaldırımlarda parçalanmış bir gül ve solgun anılardır şimdi yerlerde sürüklenen bütün yıldızların sönük denizin kirlenmiş nerede o güzel kokuların İstanbul sevgilimin saçlarında taşıdığı bahar yüreğimi sırtıma vurup bilki çok uzak ülkelerden geldim acıyla iki çığlık arasında bırakma beni bilirim hiç bir kıyıya çıkamam artık martılar da öldü denizini yitiren bir martıyım ben gözlerim yalnızlığın hüzün teknesi fırtınalarda bir yanı zifir kıyılarımın bir yanı zehir hiç bir limana çıkamam artık ey der yakarım yüreğimi yalnız balıklar görsün yalnız balıklar öpsün diye gözyaşlarımı ah İstanbul, beni inciten şehir sevdiğim kız da yok artık yakamda taşıdığım karanfil de ben bu yanlızlığımı alıp nerelere gideyim[/COLOR][/SIZE] [URL="https://www.canim.net/sair/bolumler.php?op=katbak&id=624"][SIZE=3][COLOR=darkslateblue]nuri can[/COLOR][/SIZE][/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ah istanbul
Alt