Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ağlamak İstiyorum Bugünlerde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 44701" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Ağlamak İstiyorum Bugünlerde</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Sevginin ağır bastığı, nefretle karışık,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Acıyla, hasretle karışık ama buram buram aşk kokan duygularımla,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Ağlamak istiyorum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Kalbimde, beynimde ve şuurumda biriken,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Velhasıl bir atom bombasına dönüştüren bu basınç,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">İstiyorum ki; göz yaşlarımla boşalsın,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Boşalsın ki tomurcuk göz yaşlarımla adını yazıp, yanaklarıma,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Huzura ulaşabileyim</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Ağlamak istiyorum bu günlerde</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Taze tomurcukların açmak istediği,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Hastanın ilaç,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Düşkünün dua beklediği</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">gibi ağlamak istiyorum bugünlerde</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Patlasam belki ve belki paramparça olursa bütün birikenler,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Saçılan parçacıklar anlatacak her şeyi,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Belki anlamayacaksın,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Belki anlamak istemeyeceksin,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Ama ben yine de ağlamak istiyorum bugünlerde</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Taze tomurcukların açmak istediği,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Hastanın ilaç,</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Düşkünün dua beklediği</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">gibi ağlamak istiyorum bugünlerde.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOliveGreen">Alıntı...</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 44701, member: 1043"] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=DarkOliveGreen]Ağlamak İstiyorum Bugünlerde Sevginin ağır bastığı, nefretle karışık, Acıyla, hasretle karışık ama buram buram aşk kokan duygularımla, Ağlamak istiyorum Kalbimde, beynimde ve şuurumda biriken, Velhasıl bir atom bombasına dönüştüren bu basınç, İstiyorum ki; göz yaşlarımla boşalsın, Boşalsın ki tomurcuk göz yaşlarımla adını yazıp, yanaklarıma, Huzura ulaşabileyim Ağlamak istiyorum bu günlerde Taze tomurcukların açmak istediği, Hastanın ilaç, Düşkünün dua beklediği gibi ağlamak istiyorum bugünlerde Patlasam belki ve belki paramparça olursa bütün birikenler, Saçılan parçacıklar anlatacak her şeyi, Belki anlamayacaksın, Belki anlamak istemeyeceksin, Ama ben yine de ağlamak istiyorum bugünlerde Taze tomurcukların açmak istediği, Hastanın ilaç, Düşkünün dua beklediği gibi ağlamak istiyorum bugünlerde. Alıntı...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ağlamak İstiyorum Bugünlerde
Alt