Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ağlama Küçüğüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Seyyidahmet" data-source="post: 57143" data-attributes="member: 3253"><p>Ağlama Küçüğüm Hayat Zor, Hayat Ne Kadar Zor Sen Gel Büyüğüne Sor ... Seninde Önüne Çıkacak Uzun Ve Zor Bir Yol ...</p><p>Sen Büyüdünmü Mert Ol Dostuna İlac Düşmanına Dert Ol ...</p><p>Hayat Budur Küçüğüm Sen Sen Ol İyi Bir Oyuncu Ol ...</p><p>Şimdi Yaşam Hepsi Olmuş Fol Bak Küçüğüm Ayık Ol ...</p><p>İşte Küçüğüm Hayat Budur İbret Al Bu Hayatta Çok Zalim Var .</p><p>Sakın Arama Ask Sevgili Yar Onlar Delikanlılığı Bozar ...</p><p></p><p>Cigara İzi Varmı Kollarında Ezilme Sende Dost Yollarında</p><p>Dara Düşünce Kimse Kalmaz Yanında</p><p>Ögle Bir Yaşa Ki Mertlik Kanı Kalsın Damarlarında</p><p>İşte Gördünmü Küçügum Daha Neler Var Senın Yarınlarında</p><p>Ben Hayata Atıldım 13 Yasında Ne Maceralar Gectı Benım Basımdan 15 İne Kadar Faça Yoktu Benım Kollarımda</p><p>16 Da Cigara İzleri Kaldı Kollarımda </p><p>17 De Dara Düştüm Dost Kalmadı Yanımda </p><p>18 De Boğulmusum Sigara Dumanında </p><p>19 Da Kafa Arıyordum Bos Sokaklarda</p><p>20 Sinde Yalnızlık Yasıyordum Asker Ocagında </p><p>Bir Dost Olarak Silahım Kalmıstı Yanımda</p><p>Hayatın Zor Oldugunu Anladım 22 Yasında </p><p>Anladım Dunya Dönüyor Boş Boş Başımda </p><p></p><p>Ben Düşünüyorum Ölürsem Ne Yazsınlar Mezar Tasımda</p><p>Senin Daha Nice Yaşayacak Yılların Var Karsında</p><p>Ya Küçüğüm Bunların Hepsi Gecti Benım Basımdan</p><p>İşte Küçüğüm Bu Sözleri Yazdırırsın Mezar Tasıma </p><p>Birgün Ben Ölürsem Bu Sözleri Sen Kendin Yaz Mezar Tasıma</p><p>Azrail İle Tanıstım Daha Gençliğime DOymadan </p><p>Hayat Ne Acılar Yasadım Daha Mutlu Olmadan </p><p>Ben Doğarken Ölmüşüm Sen Benı Yasıyor San Küçügüm ..alkis:;:</p><p></p><p>Seyyid Ahmet BABAR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Seyyidahmet, post: 57143, member: 3253"] Ağlama Küçüğüm Hayat Zor, Hayat Ne Kadar Zor Sen Gel Büyüğüne Sor ... Seninde Önüne Çıkacak Uzun Ve Zor Bir Yol ... Sen Büyüdünmü Mert Ol Dostuna İlac Düşmanına Dert Ol ... Hayat Budur Küçüğüm Sen Sen Ol İyi Bir Oyuncu Ol ... Şimdi Yaşam Hepsi Olmuş Fol Bak Küçüğüm Ayık Ol ... İşte Küçüğüm Hayat Budur İbret Al Bu Hayatta Çok Zalim Var . Sakın Arama Ask Sevgili Yar Onlar Delikanlılığı Bozar ... Cigara İzi Varmı Kollarında Ezilme Sende Dost Yollarında Dara Düşünce Kimse Kalmaz Yanında Ögle Bir Yaşa Ki Mertlik Kanı Kalsın Damarlarında İşte Gördünmü Küçügum Daha Neler Var Senın Yarınlarında Ben Hayata Atıldım 13 Yasında Ne Maceralar Gectı Benım Basımdan 15 İne Kadar Faça Yoktu Benım Kollarımda 16 Da Cigara İzleri Kaldı Kollarımda 17 De Dara Düştüm Dost Kalmadı Yanımda 18 De Boğulmusum Sigara Dumanında 19 Da Kafa Arıyordum Bos Sokaklarda 20 Sinde Yalnızlık Yasıyordum Asker Ocagında Bir Dost Olarak Silahım Kalmıstı Yanımda Hayatın Zor Oldugunu Anladım 22 Yasında Anladım Dunya Dönüyor Boş Boş Başımda Ben Düşünüyorum Ölürsem Ne Yazsınlar Mezar Tasımda Senin Daha Nice Yaşayacak Yılların Var Karsında Ya Küçüğüm Bunların Hepsi Gecti Benım Basımdan İşte Küçüğüm Bu Sözleri Yazdırırsın Mezar Tasıma Birgün Ben Ölürsem Bu Sözleri Sen Kendin Yaz Mezar Tasıma Azrail İle Tanıstım Daha Gençliğime DOymadan Hayat Ne Acılar Yasadım Daha Mutlu Olmadan Ben Doğarken Ölmüşüm Sen Benı Yasıyor San Küçügüm ..alkis:;: Seyyid Ahmet BABAR [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Ağlama Küçüğüm
Alt