Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
ağlama gönül..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 86229" data-attributes="member: 6530"><p>selamun aleyküm ablacım, </p><p></p><p>bu konuyla alakalı aklıma önce <strong>efendimiz 'in (s.a.v) hali geliyor bir şey de çok gülmez, dişleri gözükünceye kadar gülmezmiş vakarını ağır başlılığını korur yalnızca tebessüm edermiş...</strong></p><p></p><p>ne zaman bir ortamda çok konuşulan, gülüşmeler havada uçuşan zamanlar bulunursam, işte o an efendimiz 'in bu hali geliyor aklıma gülüyorsam hemen kendime çeki düzen verip yalnızca tebessüm ediyorum...</p><p></p><p>ben şuna inananlardanım; <strong>ne varsa harap hüzünlü bir kalpte var... Allah sevdiği değer verdiği kendine her zaman yaklaştırmak istediği kullarına devamlı bir hüzün ve sıkıntı gönderiyor <span style="color: Blue">hikmett-i ilahi</span>....</strong></p><p></p><p></p><p><strong>Sen çakır keyf sen dünyayla hem hal ahiret ten bi habersen </strong>o zaman Allah seni kendi haline bırakıyor "<span style="color: blue">ne halin varsa gör" der gibi</span>...</p><p></p><p>lakin ne zaman o gönlüne pişmanlık ateşi hüzün güneşi doğar işte o zaman; <strong>Allah gel kulum diyor ben yanındayım ben daima senin yardımcınım</strong>... </p><p>tüm hamd-ü senalar alemlerin rabbine dir... </p><p></p><p>bir şey çok dikkatimi çeker küçüklüğümden beri, sizler de de oluyor mu? bilmem sevdiğim biri beni çok mutlu ettiğin de veya her hangi bir sebepten gerçekten çok mutlu olduysam;</p><p></p><p>o gün akşama çıkmaz kesin başka bir şey mutlaka moralimi bozar, sıkıntı gelir bir günü sabahtan akşama hiç bir kötü durum olmadan mutlu geçirdiğimi hatırlamıyorum.. <span style="color: blue">takdir-i ilahi</span>... </p><p></p><p><strong>yalnız bu olay olduğu zaman hemen içimden bir ses yükselir;</strong></p><p><span style="color: blue">işte insanlara, fani olan ne varsa daimi güvenme!</span></p><p><span style="color: blue">gördün işte sonucu, rabbinden gayrisi boş...</span></p><p></p><p><strong>Rahman ve Rahim olan güzel rabbim, <span style="color: Red">sonu sana çıkacaksa mutsuzluğumun ben HÜZÜN DENİZİNDE BOĞULMAYA RAZIYIM yeter ki sen benden razi ol</span>... Amin..</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 86229, member: 6530"] selamun aleyküm ablacım, bu konuyla alakalı aklıma önce [B]efendimiz 'in (s.a.v) hali geliyor bir şey de çok gülmez, dişleri gözükünceye kadar gülmezmiş vakarını ağır başlılığını korur yalnızca tebessüm edermiş...[/B] ne zaman bir ortamda çok konuşulan, gülüşmeler havada uçuşan zamanlar bulunursam, işte o an efendimiz 'in bu hali geliyor aklıma gülüyorsam hemen kendime çeki düzen verip yalnızca tebessüm ediyorum... ben şuna inananlardanım; [B]ne varsa harap hüzünlü bir kalpte var... Allah sevdiği değer verdiği kendine her zaman yaklaştırmak istediği kullarına devamlı bir hüzün ve sıkıntı gönderiyor [COLOR="Blue"]hikmett-i ilahi[/COLOR]....[/B] [B]Sen çakır keyf sen dünyayla hem hal ahiret ten bi habersen [/B]o zaman Allah seni kendi haline bırakıyor "[COLOR="blue"]ne halin varsa gör" der gibi[/COLOR]... lakin ne zaman o gönlüne pişmanlık ateşi hüzün güneşi doğar işte o zaman; [B]Allah gel kulum diyor ben yanındayım ben daima senin yardımcınım[/B]... tüm hamd-ü senalar alemlerin rabbine dir... bir şey çok dikkatimi çeker küçüklüğümden beri, sizler de de oluyor mu? bilmem sevdiğim biri beni çok mutlu ettiğin de veya her hangi bir sebepten gerçekten çok mutlu olduysam; o gün akşama çıkmaz kesin başka bir şey mutlaka moralimi bozar, sıkıntı gelir bir günü sabahtan akşama hiç bir kötü durum olmadan mutlu geçirdiğimi hatırlamıyorum.. [COLOR="blue"]takdir-i ilahi[/COLOR]... [B]yalnız bu olay olduğu zaman hemen içimden bir ses yükselir;[/B] [COLOR="blue"]işte insanlara, fani olan ne varsa daimi güvenme! gördün işte sonucu, rabbinden gayrisi boş...[/COLOR] [B]Rahman ve Rahim olan güzel rabbim, [COLOR="Red"]sonu sana çıkacaksa mutsuzluğumun ben HÜZÜN DENİZİNDE BOĞULMAYA RAZIYIM yeter ki sen benden razi ol[/COLOR]... Amin..[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
ağlama gönül..
Alt