Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
ağlama gönül..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 39687" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Sahi Yalnizlik neydi?</span></p><p><span style="color: black">Kimsenin yaninda olmayisimiydi..yoksa yaninda olmasini istedigin kisilerin yaninda olmamasimi....</span></p><p><span style="color: black">Kimsenin yaninda olmayisiysa yalnizlik bu kalabaliklar ne ozaman? </span></p><p><span style="color: black">Bu kalabaliklara ragmen hissettigim tek kalmislik ne ozaman?</span></p><p><span style="color: black">Simdi anliyorum. Yalnizlik birilerinin yaninda olmayisi degil,yaninda olmasini istedigin kisilerin olmamasi...</span></p><p><span style="color: black">Yalnizim istee....! Tekim... Tek basimayim diyorum icim aciyarak!!... Yalnizim....!</span></p><p><span style="color: black">Agliyorumm....</span></p><p><span style="color: black">O anda bir ayet geliyor aklima "Rabbin seni ne terk etti nede birakti"</span></p><p><span style="color: black">Siliyorum gozyaslarimi bir cocuk edasiyla.....</span></p><p><span style="color: black">Yalniz degilim tek degilim Rabbim var diyorum... Kalkip namazimi kiliyorum...O NA SIGINIYORUM...</span></p><p></p><p><span style="color: black">Herkesin hayatı okumak zorunda olduğu bir kitaptır aslında.</span></p><p><span style="color: black">Kendi kitabının sayfalarında yalın ayak yürüyen şaşkın bir seyyahtır insan…</span></p><p><span style="color: black">Sözcükler batar ayaklarına, yüreğine…</span></p><p><span style="color: black">Ünlemler çıkmaz sokak…Her soru işareti cevaplanması gereken bir bilinmezlik…</span></p><p><span style="color: black">Noktalar zoraki bitimlerin kalbine attığı çizik…Oysa her insan kendi hikâyesinin kahramanıyken; ölüm asıl başlangıca doğru atılan üç nokta...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 39687, member: 1049"] [COLOR=black]Sahi Yalnizlik neydi?[/COLOR] [COLOR=black]Kimsenin yaninda olmayisimiydi..yoksa yaninda olmasini istedigin kisilerin yaninda olmamasimi....[/COLOR] [COLOR=black]Kimsenin yaninda olmayisiysa yalnizlik bu kalabaliklar ne ozaman? [/COLOR] [COLOR=black]Bu kalabaliklara ragmen hissettigim tek kalmislik ne ozaman?[/COLOR] [COLOR=black]Simdi anliyorum. Yalnizlik birilerinin yaninda olmayisi degil,yaninda olmasini istedigin kisilerin olmamasi...[/COLOR] [COLOR=black]Yalnizim istee....! Tekim... Tek basimayim diyorum icim aciyarak!!... Yalnizim....![/COLOR] [COLOR=black]Agliyorumm....[/COLOR] [COLOR=black]O anda bir ayet geliyor aklima "Rabbin seni ne terk etti nede birakti"[/COLOR] [COLOR=black]Siliyorum gozyaslarimi bir cocuk edasiyla.....[/COLOR] [COLOR=black]Yalniz degilim tek degilim Rabbim var diyorum... Kalkip namazimi kiliyorum...O NA SIGINIYORUM...[/COLOR] [COLOR=black]Herkesin hayatı okumak zorunda olduğu bir kitaptır aslında. Kendi kitabının sayfalarında yalın ayak yürüyen şaşkın bir seyyahtır insan…[/COLOR] [COLOR=black]Sözcükler batar ayaklarına, yüreğine…[/COLOR] [COLOR=black]Ünlemler çıkmaz sokak…Her soru işareti cevaplanması gereken bir bilinmezlik… Noktalar zoraki bitimlerin kalbine attığı çizik…Oysa her insan kendi hikâyesinin kahramanıyken; ölüm asıl başlangıca doğru atılan üç nokta...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
ağlama gönül..
Alt