Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Affetmek Lazım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 39088" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum Gurbet Diyarindan bir muhacir bu Yaziyi Gece nobettinde yazmaktayim..</span></p><p><span style="color: black">Dun gece bir olaya cook kizmis kirilmis ofkelenmistim..</span></p><p><span style="color: black">yatak da saatlerce donduim dolastim yuregimde daralma carpma ruhen sanki buhran yasiyordum..</span></p><p><span style="color: black">Kizdigim kisiye oyle ofkeli idim ki elimden gelse bomba gibi patlardim..</span></p><p><span style="color: black">gordum ki bu olay sagligimi da imanimi da zeddeliyecek..</span></p><p><span style="color: black">kalktim abdest aldim ve ellerim ile Yuregimi Rabbime actim..</span></p><p><span style="color: black">ve beni inciten O insan icin dua etmeye..basladim </span></p><p><span style="color: black">Allahim..Yuregimizdeki kini ofkeyi merhametin ile al yerine sevgi muhabet ver diye aglamaya basladim..</span></p><p><span style="color: black">O beni inciten kisi icin dualar ediyordum Ona da akil fikir anlayis ver de hatasini anlasin.. dedikce yuregim acildi..</span></p><p><span style="color: black">sonradan O kisiyi yuregimde farkli gormeye ofkemin yavas yavas azaldigini onun yerine huzurun yuregime dolmaya basladigini hissetim..</span></p><p><span style="color: black">Onu affetim..Sen de Affet diye dua ettikce uzerimden bir yuk kalkiyor rahatliyordum..</span></p><p><span style="color: black">ve bir sure sonra bebek gibi de uykuya dalmis sanki ruhumu ozgurlestirmistim.. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 39088, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum Gurbet Diyarindan bir muhacir bu Yaziyi Gece nobettinde yazmaktayim..[/COLOR] [COLOR=black]Dun gece bir olaya cook kizmis kirilmis ofkelenmistim..[/COLOR] [COLOR=black]yatak da saatlerce donduim dolastim yuregimde daralma carpma ruhen sanki buhran yasiyordum..[/COLOR] [COLOR=black]Kizdigim kisiye oyle ofkeli idim ki elimden gelse bomba gibi patlardim..[/COLOR] [COLOR=black]gordum ki bu olay sagligimi da imanimi da zeddeliyecek..[/COLOR] [COLOR=black]kalktim abdest aldim ve ellerim ile Yuregimi Rabbime actim..[/COLOR] [COLOR=black]ve beni inciten O insan icin dua etmeye..basladim [/COLOR] [COLOR=black]Allahim..Yuregimizdeki kini ofkeyi merhametin ile al yerine sevgi muhabet ver diye aglamaya basladim..[/COLOR] [COLOR=black]O beni inciten kisi icin dualar ediyordum Ona da akil fikir anlayis ver de hatasini anlasin.. dedikce yuregim acildi..[/COLOR] [COLOR=black]sonradan O kisiyi yuregimde farkli gormeye ofkemin yavas yavas azaldigini onun yerine huzurun yuregime dolmaya basladigini hissetim..[/COLOR] [COLOR=black]Onu affetim..Sen de Affet diye dua ettikce uzerimden bir yuk kalkiyor rahatliyordum..[/COLOR] [COLOR=black]ve bir sure sonra bebek gibi de uykuya dalmis sanki ruhumu ozgurlestirmistim.. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Affetmek Lazım...
Alt