Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Affet Allahım Affet.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 23482" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen güçlüsün, ben ise zayıf; zayıfa güçlüden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen zenginsin, ben ise yoksul; yoksula zenginden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen bağışta bulunansın, ben ise sail; saile bağıştan bulunandan başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen dirisin, ben ise ölü; ölüye diriden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen bâkisin, ben ise fâni; faniye bakiden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen ebedisin, ben ise geçici; geçiciye ebediden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen rızıklandıransın, ben ise rızıklanan; rızıklanana rızıklandırandan başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen cömertsin, ben ise cimri; cimriye cömertten başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen afiyet verensin, ben ise -derde- tutulan, derde tutulana afiyet verenden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen büyüksün, ben ise küçük; küçüğe büyükten başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen hidayet edensin, ben ise sapan; sapana hidayet edenden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen kılavuzsun, ben ise yolunu şaşırmış; yolunu şaşırmışa kılavuzdan başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen bağışlayansın, ben ise günahkâr; günahkâra bağışlayandan başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen galipsin, ben ise mağlup; mağlubu galipten başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen eğitensin, ben ise eğitilen; eğitilene eğitenden başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Mevlam, ey mevlam! Rahmetinin hakkı için bana merhamet eyle. Bağışının, lütfünün ve fazlının saygınlığı için benden razı ol.</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Ey bağış, ihsan, fazl ve nimet sahibi! Rahmetinin hakkı için -duamı kabul buyur-, ey merhametlilerin en merhametlisi!</span></strong></span></span></p><p><span style="color: #2f4f4f"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px">Alıntı.</span></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 23482, member: 1043"] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen güçlüsün, ben ise zayıf; zayıfa güçlüden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen zenginsin, ben ise yoksul; yoksula zenginden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen bağışta bulunansın, ben ise sail; saile bağıştan bulunandan başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen dirisin, ben ise ölü; ölüye diriden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen bâkisin, ben ise fâni; faniye bakiden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen ebedisin, ben ise geçici; geçiciye ebediden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen rızıklandıransın, ben ise rızıklanan; rızıklanana rızıklandırandan başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen cömertsin, ben ise cimri; cimriye cömertten başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen afiyet verensin, ben ise -derde- tutulan, derde tutulana afiyet verenden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen büyüksün, ben ise küçük; küçüğe büyükten başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen hidayet edensin, ben ise sapan; sapana hidayet edenden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen kılavuzsun, ben ise yolunu şaşırmış; yolunu şaşırmışa kılavuzdan başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen bağışlayansın, ben ise günahkâr; günahkâra bağışlayandan başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen galipsin, ben ise mağlup; mağlubu galipten başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen eğitensin, ben ise eğitilen; eğitilene eğitenden başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Mevlam, ey mevlam! Rahmetinin hakkı için bana merhamet eyle. Bağışının, lütfünün ve fazlının saygınlığı için benden razı ol.[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Ey bağış, ihsan, fazl ve nimet sahibi! Rahmetinin hakkı için -duamı kabul buyur-, ey merhametlilerin en merhametlisi![/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=#2f4f4f][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4]Alıntı.[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Affet Allahım Affet.
Alt