Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Adminin Kontür Sıkıntısı! :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 33146" data-attributes="member: 1043"><p><strong><span style="color: #ff0000">A: Beyler artık siteyi kapatmak zorundayım </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">Ü: Niye ki adminim? Noldu? </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">A: Bir hafta içinde 600 YTL bulamazsam kapanacak.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">Ü: Abi bulamaz mısın? </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">A: Nerden bulayım işten de çıkarıldım </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">Ü: Ee abi N'apçaz? </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">A: Aslında aklıma birşeyler geliyor ama olmaz ya... </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">Ü: Söyle adminim.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">A: Ya aslında hattı uyan herkes.. yok boşverin ya </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">Ü: Olmaz adminim söyle </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">A: Hattı uyan herkes bir 10 kontör atsa ben de onları satsam ve onun parasıyla forumu kurtarsam diyorum da.. boşverin ya.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">Ü: Yok adminim söyle sen numaranı biz atarız 10 kontör. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">A: Tamam 05xxxxxxxxx teşekkürler beyler.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">Ü: Tamam adminim.. </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #ff0000">10 Kontör gönderen sayısı: 2600 </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">Kontör 26*000 </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: #ff0000">A: Evet sevgilim geldim.. Kontör lazım mıydı?</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 33146, member: 1043"] [B][COLOR=#ff0000]A: Beyler artık siteyi kapatmak zorundayım [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ü: Niye ki adminim? Noldu? [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]A: Bir hafta içinde 600 YTL bulamazsam kapanacak.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ü: Abi bulamaz mısın? [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]A: Nerden bulayım işten de çıkarıldım [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ü: Ee abi N'apçaz? [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]A: Aslında aklıma birşeyler geliyor ama olmaz ya... [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ü: Söyle adminim.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]A: Ya aslında hattı uyan herkes.. yok boşverin ya [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ü: Olmaz adminim söyle [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]A: Hattı uyan herkes bir 10 kontör atsa ben de onları satsam ve onun parasıyla forumu kurtarsam diyorum da.. boşverin ya.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ü: Yok adminim söyle sen numaranı biz atarız 10 kontör. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]A: Tamam 05xxxxxxxxx teşekkürler beyler.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Ü: Tamam adminim.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]10 Kontör gönderen sayısı: 2600 [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Kontör 26*000 [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]A: Evet sevgilim geldim.. Kontör lazım mıydı?[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Adminin Kontür Sıkıntısı! :)
Alt