Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Adını Aşk Koydum Senin...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 35199" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Güneş gibi doğuyorsun dünyama</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Yüreğimin buz sarkıtları</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Damla damla çözülmeye başlayıp, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Her bir damlanın çoğalarak birleştiği, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sevgiyle taşan bir şelaleyi andırıyorsun.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Ay'ın dünyamızı aydınlattığı gibi, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Zifiri karanlıkları yırtarak</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Işıklarını saçıyorsun etrafıma. </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Öyle büyülü bir ışık ki bu, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hayallerin gerçekleşmesi gibi, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Adını koyamadığım düşünceler gibi, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Kapımı her an çalacak beklenen biri gibi.</span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sen,</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sen aşkın ta kendisi olmalısın. </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Seni beklemek, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Açılan her kapının ardında seni aramak.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Çalan her telefona sen diyerek koşmak, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Yine aramadı diyerek meraklanmak.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Mutlulukların en güzelini hissetmek.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">En hüzünlü anlarında, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hüznünü kalbimde yaşamak, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sevincini sevincim, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Derdini derdim bilmek.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Doğan her yeni güne, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Senin için hayır duaları ile başlayıp, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Günaydın; diyen sesini duymak için, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Uykuların en tatlısından uyanmanın </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sevincini yaşamak.</span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bana bunları hissettirdiğin için</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sende vurgun yediğim için</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Adını "aşk" koydum senin.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sen aşkın ta kendisisin... </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Telefonum her çaldığında içim titreyerek, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">O arıyor; diyorsam.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Her ne kadar ses tonumu ayarlamaya çalışıp, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hala bunu başaramıyor ve yine de sesimin</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Titremesine engel olamıyorsam.</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bana baktığında, saç diplerimdeki </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Fırtınalara dindiremiyorsam </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Gözlerine bakarak, </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Denizlerin en derinlerine dalıyor </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Ve bir türlü çıkamıyorsam.</span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Ellerimi bir kor gibi yakıyorsa tenin..</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bunu başaran sen misin?</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Yoksa sen aşk mısın? </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bana bu duyguları yaşattığın </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Ve hayatıma girdiğin için</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Aşkı yalnız sana yakıştırdığım için </span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Adını "aşk" koydum senin</span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sen "aşk" olmalısın,</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Seni seviyorum... </span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">CAN AKIN<!-- google_ad_section_end --> </span></span></p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 35199, member: 1043"] [LEFT][SIZE=3][COLOR=purple]Güneş gibi doğuyorsun dünyama[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Yüreğimin buz sarkıtları[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Damla damla çözülmeye başlayıp, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Her bir damlanın çoğalarak birleştiği, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sevgiyle taşan bir şelaleyi andırıyorsun.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Ay'ın dünyamızı aydınlattığı gibi, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Zifiri karanlıkları yırtarak[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Işıklarını saçıyorsun etrafıma. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Öyle büyülü bir ışık ki bu, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Hayallerin gerçekleşmesi gibi, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Adını koyamadığım düşünceler gibi, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Kapımı her an çalacak beklenen biri gibi.[/COLOR][/SIZE][/LEFT] [COLOR=purple] [/COLOR] [LEFT][SIZE=3][COLOR=purple]Sen,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sen aşkın ta kendisi olmalısın. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Seni beklemek, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Açılan her kapının ardında seni aramak.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Çalan her telefona sen diyerek koşmak, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Yine aramadı diyerek meraklanmak.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Mutlulukların en güzelini hissetmek.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]En hüzünlü anlarında, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Hüznünü kalbimde yaşamak, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sevincini sevincim, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Derdini derdim bilmek.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Doğan her yeni güne, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Senin için hayır duaları ile başlayıp, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Günaydın; diyen sesini duymak için, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Uykuların en tatlısından uyanmanın [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sevincini yaşamak.[/COLOR][/SIZE][/LEFT] [COLOR=purple] [/COLOR] [LEFT][SIZE=3][COLOR=purple]Bana bunları hissettirdiğin için[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sende vurgun yediğim için[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Adını "aşk" koydum senin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sen aşkın ta kendisisin... [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Telefonum her çaldığında içim titreyerek, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]O arıyor; diyorsam.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Her ne kadar ses tonumu ayarlamaya çalışıp, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Hala bunu başaramıyor ve yine de sesimin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Titremesine engel olamıyorsam.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bana baktığında, saç diplerimdeki [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Fırtınalara dindiremiyorsam [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Gözlerine bakarak, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Denizlerin en derinlerine dalıyor [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Ve bir türlü çıkamıyorsam.[/COLOR][/SIZE][/LEFT] [COLOR=purple] [/COLOR] [LEFT][SIZE=3][COLOR=purple]Ellerimi bir kor gibi yakıyorsa tenin..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bunu başaran sen misin?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Yoksa sen aşk mısın? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bana bu duyguları yaşattığın [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Ve hayatıma girdiğin için[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Aşkı yalnız sana yakıştırdığım için [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Adını "aşk" koydum senin[/COLOR][/SIZE][/LEFT] [COLOR=purple] [/COLOR] [LEFT][SIZE=3][COLOR=purple]Sen "aşk" olmalısın,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Seni seviyorum... [/COLOR][/SIZE][/LEFT] [COLOR=purple] [/COLOR] [LEFT][SIZE=3][COLOR=purple]CAN AKIN<!-- google_ad_section_end --> [/COLOR][/SIZE][/LEFT] [COLOR=purple] [/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Adını Aşk Koydum Senin...
Alt