Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Âdemde Sırrullâh var..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 46395" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">amin..amin.. Allah bizleri toplasin..aklimiz.. yuregimiz..duygu ve dusuncelerimiz sizi bilmem ama su son gunlerde cook dagildim.. daginikim..</span></p><p><span style="color: black">belkide bir cok kisisel sorun ve baski altindayim son gunlerde belkide sadece cook yorgunum.. kim bilir belkide kendimi bir cok konuda yetersiz ve gunahlarimin altinda ve kullugumu yeterince layiki ile yerine getirememe bilinci altinda eziliyorum....</span></p><p><span style="color: black">etrafima bakiyorum Cemre dusmek uzre her sey civil civil canlaniyor..</span></p><p><span style="color: black">ya Ben Ya ruhum ya benim icimdeki iman nasil ve bir canlanma goruluyor mu?</span></p><p><span style="color: black">iste butun bunlar bende celiskili bir dingilemme yaratiyor belki de..</span></p><p><span style="color: black">Allahu Alem..</span></p><p><span style="color: black">o yuzden okuduklarimin nerden kimden oldugu sizin dediginiz gibi onemli degil.. butun ilmin Kaynagi Rabbim-dir O istemese ,hukmetmese bizler kesinlikle idrak edemeyiz..</span></p><p><span style="color: black">simdi bir kendime bakiyorum birde 10 sene omceki fikir ve dusuncelerime Hamd olsun Hayat ve yasadiklarimiz bizleri her gun egitiyor.. gelistirior olgunlastiriyor..</span></p><p><span style="color: black">olay ve maddeye bakis acimizi.. ufkumuzu genisletiyor..</span></p><p><span style="color: black">Bu forumda dikkat ederseniz ben Yazi eklemekten ziyade muhabbet ediyorum.. nicin mi?</span></p><p><span style="color: black">cunku Gurbet Diyarinda belki de Ana Vatan..Sila ve Dost muhabbetine hasrettim...</span></p><p><span style="color: black">Kim bilir.. insanoglu bir Muamma.. coz cozebilirsen...</span></p><p><span style="color: black">cozebilene Ask olsun...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 46395, member: 1049"] [COLOR=black]amin..amin.. Allah bizleri toplasin..aklimiz.. yuregimiz..duygu ve dusuncelerimiz sizi bilmem ama su son gunlerde cook dagildim.. daginikim..[/COLOR] [COLOR=black]belkide bir cok kisisel sorun ve baski altindayim son gunlerde belkide sadece cook yorgunum.. kim bilir belkide kendimi bir cok konuda yetersiz ve gunahlarimin altinda ve kullugumu yeterince layiki ile yerine getirememe bilinci altinda eziliyorum....[/COLOR] [COLOR=black]etrafima bakiyorum Cemre dusmek uzre her sey civil civil canlaniyor..[/COLOR] [COLOR=black]ya Ben Ya ruhum ya benim icimdeki iman nasil ve bir canlanma goruluyor mu?[/COLOR] [COLOR=black]iste butun bunlar bende celiskili bir dingilemme yaratiyor belki de..[/COLOR] [COLOR=black]Allahu Alem..[/COLOR] [COLOR=black]o yuzden okuduklarimin nerden kimden oldugu sizin dediginiz gibi onemli degil.. butun ilmin Kaynagi Rabbim-dir O istemese ,hukmetmese bizler kesinlikle idrak edemeyiz..[/COLOR] [COLOR=black]simdi bir kendime bakiyorum birde 10 sene omceki fikir ve dusuncelerime Hamd olsun Hayat ve yasadiklarimiz bizleri her gun egitiyor.. gelistirior olgunlastiriyor..[/COLOR] [COLOR=black]olay ve maddeye bakis acimizi.. ufkumuzu genisletiyor..[/COLOR] [COLOR=black]Bu forumda dikkat ederseniz ben Yazi eklemekten ziyade muhabbet ediyorum.. nicin mi?[/COLOR] [COLOR=black]cunku Gurbet Diyarinda belki de Ana Vatan..Sila ve Dost muhabbetine hasrettim...[/COLOR] [COLOR=black]Kim bilir.. insanoglu bir Muamma.. coz cozebilirsen...[/COLOR] [COLOR=black]cozebilene Ask olsun...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Âdemde Sırrullâh var..
Alt