Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Acılı tavuk ve pirinç
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42505" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-family: 'Tahoma'">MALZEMELER</span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">2 su bardağı haşlanmış pirinç</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">2 çorba kaşığı soya yağı</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">4 adet tavuk göğsü </span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">2 çorba kaşığı un</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">1 su bardağı kesilmiş kereviz</span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">1/2 su bardağı kesilmiş soğan</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">1/4 su bardağı taze maydanoz</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)</span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı biber</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">1 su bardağı domates sosu</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">HAZIRLANIŞI</span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın. Etler pişince bir kenara alın. </span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun. </span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun. </span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun. </span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px">Sıcak pilav üzerinde servis yapın.</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42505, member: 1043"] [FONT=Tahoma]MALZEMELER [B][SIZE=3]2 su bardağı haşlanmış pirinç 2 çorba kaşığı soya yağı 4 adet tavuk göğsü 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı kesilmiş kereviz[/SIZE] [SIZE=3] 1/2 su bardağı kesilmiş soğan 1/4 su bardağı taze maydanoz Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)[/SIZE] [SIZE=3] 1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı biber 1 su bardağı domates sosu HAZIRLANIŞI[/SIZE] [SIZE=3] Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın. Etler pişince bir kenara alın. Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun. Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun. İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun. Sıcak pilav üzerinde servis yapın. [/SIZE][/B] [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Acılı tavuk ve pirinç
Üst
Alt