Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Acılı Fasulye Çorbası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9113" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px"><u>Malzeme </u>-</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">2 su bardağı haşlanmış fasulye</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- 3 yemek kaşığı Sıvı Sana</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- 2 adet sivri biber</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- 1 adet kuru soğan</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- 2 adet domates</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- 6 su bardağı et suyu</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- Tuz - karabiber</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- Sosu için</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- 2 yemek kaşığı Sıvı Sana</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- 1 tatlı kaşığı kuru nane</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber </span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px"><u>Hazırlanışı </u></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">Sivri biberlerin tohumlarını çıkarıp, kıyınız.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">Kuru soğanın kabuklarını soyup, piyazlık doğrayınız.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">Domatesi, rendenin geniş tarafı ile rendeleyiniz.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">Fasulyeleri önceden ıslatıp, haşlayınız.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">Haşlanmış fasulyeleri, 3 su bardağı et suyu ile mikserde püre haline getiriniz.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">Tavada 3 yemek kaşığı Sıvı Sanayı kızdırıp, kuru soğanları pembeleşinceye kadar kavurunuz.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">Pembeleşen soğanların içine kıyılmış sivri biberleri ilave edip, sote etmeye devam ediniz.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">En son olarak rendelenmiş domatesi, püre haline gelmiş fasulyeleri ve kalan et suyunu tuz - karabiberi ilave edip, kaynatınız.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: RoyalBlue"><span style="font-size: 12px">Pişen çorbayı servis tabağına alıp, küçük bir tavada Sıvı Sanayı, kuru naneyi, kırmızı pul biberleri kavurup çorbanın üzerine döküp, çorbayı sıcak olarak servis ediniz</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9113, member: 376"] [FONT=comic sans ms][COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][U]Malzeme [/U]- 2 su bardağı haşlanmış fasulye - 3 yemek kaşığı Sıvı Sana - 2 adet sivri biber - 1 adet kuru soğan - 2 adet domates - 6 su bardağı et suyu - Tuz - karabiber - Sosu için - 2 yemek kaşığı Sıvı Sana - 1 tatlı kaşığı kuru nane - 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber [U]Hazırlanışı [/U] Sivri biberlerin tohumlarını çıkarıp, kıyınız. Kuru soğanın kabuklarını soyup, piyazlık doğrayınız. Domatesi, rendenin geniş tarafı ile rendeleyiniz. Fasulyeleri önceden ıslatıp, haşlayınız. Haşlanmış fasulyeleri, 3 su bardağı et suyu ile mikserde püre haline getiriniz. Tavada 3 yemek kaşığı Sıvı Sanayı kızdırıp, kuru soğanları pembeleşinceye kadar kavurunuz. Pembeleşen soğanların içine kıyılmış sivri biberleri ilave edip, sote etmeye devam ediniz. En son olarak rendelenmiş domatesi, püre haline gelmiş fasulyeleri ve kalan et suyunu tuz - karabiberi ilave edip, kaynatınız. Pişen çorbayı servis tabağına alıp, küçük bir tavada Sıvı Sanayı, kuru naneyi, kırmızı pul biberleri kavurup çorbanın üzerine döküp, çorbayı sıcak olarak servis ediniz[/SIZE][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Acılı Fasulye Çorbası
Üst
Alt