Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
7 ayetin sirlari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="süreyya58" data-source="post: 35716" data-attributes="member: 1065"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"><p style="text-align: center">Hadis-i şeriflerde buyruluyor ki:</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">''Bir mümin inanç ile bu 7 ayeti okumaya devam eder ise gökten dünyaya Uhud dağı büyüklüğünde azap ve belalar yağsa, bu ayetleri okuyan kimseye bu ayetlerin bereketiyle hiçbir zarar erişmez ve o kişi bütün belaları üzerinden def eder</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Ben bu ayetleri olduğum zaman gökyüzü yere inse ve yer ile gök birbiri üstüne kapansa bana herhangi bir zarar olur diye hiç endişe duymam ve Allah bana bu âyetler bereketiyle bir imdat yolu gösterip beni kurtarır</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Son günlerde buna çokça ihtiyacımız var, değil mi?</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Peki bu mucize ayetler hangileri?</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Tevbe 51</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Yunus 107</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Ankebut 60</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Fatır 2</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Hud 6</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Hud 56</p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue"></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: RoyalBlue">Zümer 38</p><p></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="süreyya58, post: 35716, member: 1065"] [SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][CENTER]Hadis-i şeriflerde buyruluyor ki: ''Bir mümin inanç ile bu 7 ayeti okumaya devam eder ise gökten dünyaya Uhud dağı büyüklüğünde azap ve belalar yağsa, bu ayetleri okuyan kimseye bu ayetlerin bereketiyle hiçbir zarar erişmez ve o kişi bütün belaları üzerinden def eder Ben bu ayetleri olduğum zaman gökyüzü yere inse ve yer ile gök birbiri üstüne kapansa bana herhangi bir zarar olur diye hiç endişe duymam ve Allah bana bu âyetler bereketiyle bir imdat yolu gösterip beni kurtarır Son günlerde buna çokça ihtiyacımız var, değil mi? Peki bu mucize ayetler hangileri? Tevbe 51 Yunus 107 Ankebut 60 Fatır 2 Hud 6 Hud 56 Zümer 38[/CENTER] [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
7 ayetin sirlari
Alt