Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
2016 yılın nasıl geçecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 98542" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">İnternette 2016 yılın nasıl geçecek diye bir yazı dikkatimi çekti bu kadarı da olmaz yani...</span></p><p><span style="color: Black">Hep Kadere ve internete,astronojiye yüklenmeyin Ya Hu..sonra da Kader utansın deriz haa ..! </span></p><p><span style="color: Black">2016 yılın nasıl geçeceğini SEN karar vereceksin..!HAYATIMIZI "SEÇİMLERİMİZ" verdiğimiz "KARARLAR "belirler..ama aklın ,kalbin hep seçemediğindedir" bazen de verdiğimiz kararlar imtihanımız olur...Kader ;seçimlerimiz ,verdiğimiz kararlar imtihanımız oluyor gibi geliyor bana...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Dikkat ettim de, her şeyin kaderde yazılmış olduğunu ve kaderi değiştirmek için hiçbir şey yapılamayacağını iddia edenler bile, yolda karşıdan karşıya geçmeden önce sağa-sola bakıyorlar."</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">SONUÇTA GELECEĞİMİZİ ; YAŞAM KOŞULLARIMIZ DEĞİL, VERDİĞİMİZ KARARLAR ,SEÇİMLER BELİRLER </span></p><p><span style="color: Black">Doğru Kararlar ,seçimler ile Doğru ve Temiz Kalın Hoşça selametle Kalın.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 98542, member: 1049"] [COLOR="Black"]İnternette 2016 yılın nasıl geçecek diye bir yazı dikkatimi çekti bu kadarı da olmaz yani... Hep Kadere ve internete,astronojiye yüklenmeyin Ya Hu..sonra da Kader utansın deriz haa ..! 2016 yılın nasıl geçeceğini SEN karar vereceksin..!HAYATIMIZI "SEÇİMLERİMİZ" verdiğimiz "KARARLAR "belirler..ama aklın ,kalbin hep seçemediğindedir" bazen de verdiğimiz kararlar imtihanımız olur...Kader ;seçimlerimiz ,verdiğimiz kararlar imtihanımız oluyor gibi geliyor bana... "Dikkat ettim de, her şeyin kaderde yazılmış olduğunu ve kaderi değiştirmek için hiçbir şey yapılamayacağını iddia edenler bile, yolda karşıdan karşıya geçmeden önce sağa-sola bakıyorlar." SONUÇTA GELECEĞİMİZİ ; YAŞAM KOŞULLARIMIZ DEĞİL, VERDİĞİMİZ KARARLAR ,SEÇİMLER BELİRLER Doğru Kararlar ,seçimler ile Doğru ve Temiz Kalın Hoşça selametle Kalın.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
2016 yılın nasıl geçecek
Alt