Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
13 türk yalanı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 38875" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">1)dünya ahiret bacımsn </span></p><p> </p><p><span style="color: black">2)Kuran çarpsn bu son siqaram.... </span></p><p> </p><p><span style="color: black">3)bütün kadınlar güzeldir.....</span></p><p> </p><p><span style="color: black">4)seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">5)sen bide beni gençliğimde görecektin </span></p><p> </p><p><span style="color: black">6 )bu aldığım en güzel hediyeydi..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">7)ben almayım rejimdeyim...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">8)o elimizde tek kaldı başka yok ..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">9)cenazemiz vardı gelemedim ..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">10)bana yan bakacak adam daha anasndan doqmadı...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">11)evi boşaltın almanyadan oğlum geliyor ....</span></p><p> </p><p><span style="color: black">12) formu doldurun biz sizi ararız..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">13)biz sadece arkadaşız ...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">çook kommiik</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 38875, member: 1049"] [COLOR=black]1)dünya ahiret bacımsn [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]2)Kuran çarpsn bu son siqaram.... [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]3)bütün kadınlar güzeldir.....[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]4)seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]5)sen bide beni gençliğimde görecektin [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]6 )bu aldığım en güzel hediyeydi..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]7)ben almayım rejimdeyim...[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]8)o elimizde tek kaldı başka yok ..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]9)cenazemiz vardı gelemedim ..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]10)bana yan bakacak adam daha anasndan doqmadı...[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]11)evi boşaltın almanyadan oğlum geliyor ....[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]12) formu doldurun biz sizi ararız..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]13)biz sadece arkadaşız ...[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]çook kommiik[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
13 türk yalanı...
Alt